x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dan Brown se intoarce

Dan Brown se intoarce

de Sebastian S. Eduard    |    16 Sep 2005   •   00:00
Dan Brown se intoarce
CARTE
Dan Brown, autorul cel mai citit in ultimul an in lume, revine in Romania cu un alt roman: "Conspiratia" ("Deception Point), la Editura Rao"!

Romanul, scris in acelasi stil alert cu care Dan Brown ne obisnuise in "Codul lui Da Vinci", "Ingeri si demoni" si "Fortareata digitala", are un subiect diferit de cele cu care publicul se obisnuise: cand un satelit NASA face o descoperire ciudata intr-un ghetar din Arctica, agentia isi proclama mult asteptata si absolut necesara victorie - o victorie cu profunde implicatii politice, caci Statele Unite ale Americii sunt in plina campanie electorala.

Daca aceasta descoperire va fi confirmata, ea va schimba cursul istoriei, caci tot ceea ce stiam despre aparitia noastra in univers e o mare minciuna, iar implicatiile sunt de neimaginat.

Pentru a verifica autenticitatea acestei extraordinare descoperiri, Casa Alba trimite la fata locului specialisti de renume, printre care si Rachel Sexton, fiica adversarului politic al actualului presedinte, si celebrul om de stiinta si vedeta de televiziune Michael Tolland. Ceea ce descopera ei intrece orice asteptare. Cu o echipa de asasini pe urmele lor, cei doi urmeaza sa afle un lucru tulburator: ca adevarul poate fi cea mai teribila descoperire.

Cifre de difuzare in Romania


Editura Rao (www.rao.ro ), editorul roman al "Codului lui Da Vinci", vandut, din octombrie 2004 si pana in prezent, in 75.000 exemplare, ofera, prin aceasta carte, posibilitatea de a fi martorii unor noi aventuri marca Dan Brown. Dan Brown e un autor care cu siguranta face istorie in ceea ce priveste cifrele de vanzare. Astfel, "Deception Point" ("Conspiratia") s-a vandut in intreaga lume in 6.101.000 exemplare, in timp ce cifra vanzarilor mondiale pentru "Codul lui Da Vinci" a ajuns la 36.202.692 de exemplare.

SEMNALE EDITORIALE
Feng Shui
EDITURA METEOR PRESS. Richard Taylor, autorul cartii, este economist consultant pentru corporatii din Asia. "Feng Shui - ghid practic" se bazeaza pe principiile Feng Shui de baza pe care Maestrul le-a dictat nepotului sau Wang Tann, acesta din urma scriind totul in vreo 20 de caiete. De asemenea, cartea se bazeaza pe o serie de casete audio inregistrate chiar de Maestru. Prin intermediul acestui ghid, veti putea afla secretele designului de baza al locuintei, pentru a va aduce bunastare si buna dispozitie. (C.O.)


Initiere in radiestezie
EDITURA POLIROM. Un pendul este mai mult decat o simpla greutate la capatul unui fir de ata. E un instrument deosebit de eficient, folosit de sute de ani in divinatie. Din aceasta carte putem afla cum sa alegem un pendul si chiar cum sa ne facem unul, cum sa-l folosim si sa ne dezvoltam indemanarea in utilizarea lui. In plus, autorul dezvaluie informatii inedite despre Huna, practicile prea putin cunoscute folosite de vrajitorii Kahuna (din Hawaii) in domeniul magiei si al miracolului.


Analiza discursului
EDITURA TRITONIC. Adresandu-se in egala masura studentilor, cercetatorilor din domeniul comunicarii, managerilor, oamenilor politici etc. preocupati de construirea identitatii si imaginii, precum si de eficientizarea comunicarii, lucrarea ofera o sinteza clara si coerenta a principalelor directii si modele de analiza a discursului (analiza conversatiei, teoria actelor de limbaj, strategiile politetii etc.), precum si trei analize aprofundate ale unor tipuri discursive esentiale pentru societatea contemporana: discursul mediatic, discursul publicitar si discursul stiintific.


Reflexologia plantara
Editura Polirom. Sistem unic de masaj al picioarelor, reflexologia dateaza de 5.000 de ani, si a fost folosita pentru prima data de catre chinezi. Masarea anumitor puncte reflexe, legate prin canale energetice cu organele interne, permite restabilirea functiilor organismului, precum si vindecarea diverselor afectiuni. Veritabil manual de masaj zonal, cartea este structurata in vederea unei aprofundari cat mai usoare si mai rapide a tehnicilor folosite..


×
Subiecte în articol: dan