x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De la "Hannah Montana" la "Ultimul cântec"

De la "Hannah Montana" la "Ultimul cântec"

07 Mai 2010   •   00:00
De la "Hannah Montana" la "Ultimul cântec"

Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol în afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat după divorţul părinţilor. Deşi viaţa lui Ronnie nu va fi deloc uşoară în noua ei casă, adolescenta îşi va da curând seama că sângele apă nu se face şi va descoperi, desigur, şi fiorii dragostei...



După ce părinţii ei, Kim şi Steve Miller, au trecut printr-un divorţ urât, iar bărbatul a plecat din New York pentru a locui în oraşul Tybee Island din Georgia, adolescenta Veronica Ronnie Miller a rămas extrem de afectată şi a refuzat să-i mai vorbească tatălui său. Deşi cântă la pian sub îndrumarea lui Steve, el însuşi pianist şi profesor de muzică la Juilliard, rebela Ronnie a încetat să mai exerseze la acest instrument şi a preferat să-şi petreacă timpul distrându-se cu prietenii.

Atunci când Kim Miller decide că fiica ei trebuie să plece în Georgia pentru a relua legătura cu tatăl înstrăinat, Ronnie nu este deloc încântată şi manifestă răceală şi ostilitate în prezenta lui Steve, singurul lucru pe care îl au în comun cei doi fiind pasiunea pentru muzică. În Tybee Island, fata se îndrăgosteşte de atrăgătorul şi popularul Will Blakelee şi se împacă cu tatăl ei, care este implicat în reconstrucţia unui vitraliu dintr-o biserică locală, operă de artă ce a fost distrusă într-un incendiu.

×
Subiecte în articol: film