x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dee Jay unul si unul

Dee Jay unul si unul

28 Dec 2004   •   00:00

MUZICA
In aceasta iarna puteti afla mai multe despre diversi DJ-i reprezentativi in cadrul petrecerilor si festivalurilor de profil din toata lumea. Fiti prezenti acolo unde va cheama muzica! Adevarata muzica de club…
CRISTINA OLOGEANU

Jenny Bee, Roos, DJ Tiesto, DJ Jose vs DJ G Spott, Vitamin T feat. Sam. Va spun ceva aceste nume si nu sunt toate. Mai avem: Nerio’s Dubwork Meets Darryl, Super Fine Junk, Creon, DJ Fres Numf feat. Jokate Benson, Lehnee & Biebl, The Shrink, Rollergirl, Joy Kitikonti, Peptek, Yahel, Iridium si CK & Supreme Dream Team. Pe toti ii gasiti pe compilatia "Euro dance" vol 2, aparuta la Intercont music. Exista si un motto care spune tot: "The major dancechart hits". Asadar nu puteti rata aceasta compilatie daca vreti sa dati o petrecere pe cinste.

Dutch Deejays

Stiti ce produse exporta in cantitati mari Olanda? Nu, nu sunt lalelele si nici rosiile. Este vorba despre muzica dance. Olandezii se pot mandri ca DJ-ii sai sunt la mare cautare pe piata.

"Dutch Deejays" vol 1 si 2 contine, asa cum motto-ul spune: "nimic altceva decat D.J. olandezi". Pe aceste compilatii puteti gasi piese pe care cu siguranta le cunoasteti si le fredonati remixate de DJ din Olanda. Astfel, pe volumul 1 il puteti asculta pe DJ ON cu "Super Sexy Girl", G-Spott cu hitul sau "Melo G", The Shrink cu "Nervous breakdown".

Daca vreti sa castigati celebrul film, tot ce trebuie sa faceti este sa participati la concursul SMS Muzica.

SURPRIZA MUZICALA CU TANDARICA
Ovidiu Lipan Tandarica ne-a obisnuit cu albume muzicale cu adanci radacini in folclorul balcanic. De data aceasta s-ar putea spune ca s-a intrecut pe sine! Prin albumul "Bachita", Tandarica aduce in prim plan nu numai muzica de calitate, dar si o descoperire proprie: Stelu Enache. Ovidiu Lipan l-a auzit intamplator cantand pe Stelu si a ramas impresionat de timbrul vocal al acestuia. Vocalistul a acceptat provocarea marelui tobosar si au purces la realizarea unui material muzical inedit in graiul aroman. 11 capitole folclorice diferite ca limbaj, in spiritul geniului inventiv al compozitorului, fiecare dintre acestea beneficiind de o orchestratie pe masura. Muzica arhaica aromana intr-un aranjament propriu, un amestec de sound de fanfara si chitara electrica, este insasi esenta acestei povesti extraordinare. (C.O.)

×