x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Denise Richards are o relaţie cu basistul trupei Motley Crue

Denise Richards are o relaţie cu basistul trupei Motley Crue

16 Dec 2010   •   13:30
Denise Richards are o relaţie cu basistul trupei Motley Crue
Potrivit tabloidelor americane, Denise Richards, care are două fiice - Sam, în vârstă de şase ani, şi Lola, în vârstă de cinci ani - cu fostul ei soţ, actorul Charlie Sheen, are o relaţie cu basistul Nikki Six. Prietenii celor doi susţin că relaţia acestora a început de curând şi că nici unul nu îşi doreşte să se grăbească, preferând ca relaţia lor să avanseze gradual, scrie contactmusic.com, preluat de Mediafax.

"Denise şi Nikki sunt vecini de foarte mulţi ani. Au multe lucruri în comun şi vor ca lucrurile să avanseze treptat", a declarat o sursă pentru US Weekly.

Denise Richards, în vârstă de 39 de ani, şi Nikki Sixx, în vârstă de 52 de ani, au fost văzuţi luând micul-dejun împreună, duminică, în California şi, potrivit presei americane, păreau foarte fericiţi împreună. Recent, rockerul american a postat un mesaj pe Twitter, în care a dezvăluit faptul că a avut "o întâlnire la miezul nopţii cu o femeie frumoasă". La rândul ei, Denise Richards a declarat într-un interviu recent că îi este foarte greu să aibă o viaţă personală, deoarece este ocupată cu creşterea şi educaţia fiicelor sale.

"Întâlnirile şi relaţiile reprezintă o chestiune foarte complicată. Nu voi prezenta fiicelor mele niciodată un bărbat cu care mă întâlnesc, decât dacă va fi vorba de ceva foarte serios între noi. Fiicele mele sunt pe primul plan", a declarat actriţa americană.

Fost dependent de heroină, Nikki Sixx, al cărui nume real este Frank Carlton Serafino Ferrana Jr., a fost căsătorit în trecut cu două foste modele Playboy - Brandi Brandt şi Donna D'Errico. Denise Richards, fostă Bond Girl, a divorţat de Charlie Sheen în 2006 şi beneficiază de o pensie alimentară lunară de 50.000 de dolari pentru creşterea celor două fiice ale lor. Richards a avut o relaţie de scurtă durată cu Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, în 2006, la puţin timp după divorţurile lor, de Charlie Sheen, respectiv Heather Locklear. (foto: zimbio.com)

×
Subiecte în articol: denise richards motley crue