x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diana - Libera la mare

Diana - Libera la mare

24 Iun 2005   •   00:00
Diana - Libera la mare

I Star news I Vedete - Diana Munteanu I In culisele productiei ""Razboiul Stelelor"" I Cream & C.R.B.L. - ""Mica sirena"" si ""Popeye"" I Laura Stoica - S-a schimbat I Ce ziceti de un Penguin? I Putintica rabdare I Tutankhamon se intoarce in SUA I Sfarsitul Lumii? I Recorduri telefonice: Un SMS face inconjurul lumii I

Bebelusii de azi, bebelusii de maine

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Stiti, am si eu niste prietene care au bebelusi, da’ nici unul dintre ei n-are asa voce groasa ca cei din reclama la Johnson Baby Oil. Cum sa-mi explic chestia asta? Ca bebelusii lor sunt mai cu mot decat ai nostri? Dar ce mananca bebelusii lor? Si daca inca tipelealea ii alapteaza, ce mananca ele? Adica eu m-as si speria sa-mi aud bebele propunandu-mi cu o voce groasa sa-l duc in parc, sa se joace cu grebluta si lopatica.

Imi aduc aminte ca acum catva timp priveam cu drag chipul dulce foc al unui pusti de vreo trei-patru ani, intr-o statie de autobuz. Ce sa va spun... era cel mai dulce pusti pe care-l vazusem vreodata... niste ochi maaaaaaaari, cat toata fata, albastri, cu gene luuuuungi, intoarse, ma rog, tot tacamu’. La un moment dat, i se adreseaza maica-sii cu o voce, va rog sa ma credeti, la fel de groasa ca cea a bebelusilor din reclama: "Mamiiiii, vleau zuguleeeeet".

Ce ma mai intriga la reclama aia este nu doar ca, la etatea lor, de cateva luni - un an, pustii mai mult ca sigur ca se exprima in cea mai misto engleza posibila, dar ca au si vaste cunostinte in domeniul dermatologic. Daca apreciaza, nu-i asa, la justa valoare, pielea fina a mamelor lor, inseamna ca au si un sistem de referinta bine pus la punct. Ma-ntreb cate epiderme de gagici or fi pipait la viata lor si cate au fost aspre si cate au fost fine? Cate dintre tipele-alea s-or fi dat cu ulei de copii pe ele inainte ca bebele sa le sune la usa, cu un buchet de trandafiri mai mare ca el, intrebandu-le daca e gata lapticu’...

Ii felicit sincer pe pustii aia, mai ales ca ma gandesc ca nu sunt singurii. Imi imaginez ca, dupa ce-si iau masa, isi aprind un trabuc pe care-l savureaza in carut, alaturi de o halba cu bere, cu telecomanda-n mana, cautand cu disperare Cartun Netuorcu’ si hlizindu-se la proasta de DeeDee, care, orice s-ar spune, e o bucatica buna. Dupa o partida de somn de dupa-amiaza, ar zbiera sa vina aia sa le schimbe dracu’ pemparsu’, mama denaturata ce au si ei, si pe urma ar obliga-o sa-i duca in parc sa se uite sub rochitele prietenelor de nisip si sa comenteze impreuna cu ceilalti bebelusi ultimele aventuri ale lui Johnny Bravo.

Bineinteles ca in carut fiind, nu-si pun centura de siguranta si, mai mult, urla la maica-sa sa apese mai tare pe acceleratie, ca se grabesc s-ajunga acasa ca sa citeasca Playboy-ul pe olita (asta e si o poza celebra care circula pe net). La sfarsitul zilei, obositi, zbiara ca mai vor niste laptic, maica-sa sa faca bine sa se execute, ia sa treaca sa le schimbe pemparsu’, ce, tre’ sa le zica ei mereu, pe ea n-o duce capu’?, pe urma ar ciupi-o de fund pe bona in timp ce asta se apleaca sa-i ridice jucaria, pe urma s-ar preface ca se uita-n alta parte si, normal, dupa ce ar adormi maica-sa, ar intra pe site-uri porno pe laptopul din patut, ca sa aprecieze la justa valoare si alte epiderme, ce-i drept, virtuale.
×