x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dimineţile sunt grele şi la FOX NEWS: Un prezentator TV doarme în direct, în timpul emisiunii (VIDEO)

Dimineţile sunt grele şi la FOX NEWS: Un prezentator TV doarme în direct, în timpul emisiunii (VIDEO)

02 Sep 2013   •   11:17
Dimineţile sunt grele şi la FOX NEWS: Un prezentator TV doarme în direct, în timpul emisiunii (VIDEO)

Tucker Carlson, prezentator la postul american de televiziune Fox News, a adormit în direct, în timpul emisiunii "Fox&Friends", pe care o moderează.

Scroll pentru VIDEO

Pe Carlson l-a furat somnul în timpul pauzei de publicitate, iar, la revenirea în direct, cei doi co-prezentatori nu l-au trezit, notează New York Daily News.

"Uitaţi-vă la el. Vă vine să credeţi? Chiar doarme!”, a spus unul dintre co-prezentatori. "Nu cred că suntem nişte colegi buni în acest moment”, a completat, printre râsete, colega de platou.

La câteva secunde de la intrarea în direct Tucker Carlson s-a trezit buimac şi şi-a reluat emisiunea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

"Bine v-am regăsit. Ştiu că nu suntem în direct”, a spus Carlson. "Nu, suntem în timpul pauzei publicitare. Nu ai niciun motiv să te simţi jenat”, a fost replica colegei de platou care se abţinea cu greu să nu râdă de situaţia penibilă prin care a trecut Carlson. "Chiar suntem în direct”, a continuat bărbatul, la care colegul său a spus: "în 15 ani de când este această emisiune nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva”.

×