x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Directia 5

Directia 5

de Adriana V. Paduraru    |    17 Feb 2006   •   00:00
Directia 5
MUZICA
Concert aniversar de Ziua Indragostitilor

Unul dintre cele mai in voga grupuri ale momentului, Directia 5, va oferi un concert grandios la data de 17 februarie, incepand cu 19:30. Locatie: Sala Palatului. Ocazie: Ziua Indragostitilor, dar si sarbatorirea a 15 ani de activitate a trupei.

SHOW. Spectacolul sustinut de Marian Ionescu et. Comp. are toate ingredientele necesare unui succes garantat, daca tinem cont de faptul ca evenimentul se bucura de o componenta tehnica de calibru. Mai exact, concertul va beneficia de lumini speciale, video proiectie, videowall, artificii si decoruri speciale. Toate aceste "accesorii" au fost aduse direct din Anglia, pentru a incanta publicul din Romania. Pentru a va face o imagine cat mai clara asupra concertului, sa spunem ca sunetul va fi de 100.000 W, iar luminile - de 200.000 W. Timp de 150 de minute, grupul va interpreta toate melodiile compuse din 1991 pana in 2005. "Concertul va fi sustinut in atmosfera energica specifica trupei Directia 5. Ii asigur pe spectatori ca nu va fi o pierdere de vreme. Intregul show va fi inregistrat si speram ca in toamna sa lansam un nou DVD", a declarat Marian Ionescu. Planurile nu au fost modificate fata de luna noiembrie a anului trecut, cand fusese programat initial concertul. "Doar ca acum suntem mult mai odihniti", a adaugat liderul trupei.

BILETE. Fanii trupei Directia 5 vor gasi bilete la Sala Palatului, TNB si Magazinul Muzica. Valoarea acestora este cuprinsa intre 15 si 40 de lei noi. De asemenea, cu ocazia concertului se va lansa si DVD-ul "Cu nimeni nu te-as inlocui", inregistrat live la Teatrul National Bucuresti.

>

MIC ISTORIC


Directia 5 a luat fiinta in anul 1991, la Bucuresti. Un an mai tarziu lanseaza albumul "La vulturul de mare cu pestele in gheare". In martie 1993 lanseaza albumul "Seductie", iar in 1999 revine cu un nou album, intitulat "Superstar", in componenta: Marian Ionescu (chitara bass), Tete (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Cristi Enache (voce). Anul 2002 a insemnat un proiect inedit: un concert live si un album, ambele impreuna cu zece dintre cele mai in voga voci feminine ale momentului in Romania. Finele anului a adus fanilor o surpriza de proportii: dublul album aniversar "De 10 ani" cu 31 dintre cele mai cunoscute piese ale trupei. In 2005, Marian Ionescu & Co editeaza cel de-al 15-lea disc, intitulat "O zi de primavara".

×