x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divertis in febra "dosariadei"

Divertis in febra "dosariadei"

de Adriana V. Paduraru    |    29 Sep 2006   •   00:00
Divertis in febra "dosariadei"

Desi grupul Divertis implineste, in aceasta toamna, 25 de ani de existenta, membrii acestuia nu prea au avut timp de "felicitari, masa si dans". Nu de alta, dar au fost prea ocupati cu pregatirea noului sezon al "Pietei Divertis", ce va debuta duminica, 1 octombrie, la ora 20:30.
Din sumar: Telecomanda / Russell Crowe vrea sa fie Steve Irwin / Avocatul Temisan in Chicago / Metrosexuali vs. Retrosexuali / Tradatorul din Secret Service / Doriti un audiobook? / Paul Van Dyk / Nociv / Magica haleala / Of, dragostea! / Ceasul pentru fertilitate / A vedea cu... limba / Dinamo - Rapid / Meserii periculoase / Fast Food TV

COVER STORY
Desi grupul Divertis implineste, in aceasta toamna, 25 de ani de existenta, membrii acestuia nu prea au avut timp de "felicitari, masa si dans". Nu de alta, dar au fost prea ocupati cu pregatirea noului sezon al "Pietei Divertis", ce va debuta duminica, 1 octombrie, la ora 20:30. Pregatirile au fost febrile, intrucat toti membrii trupei, fara nici cea mai mica exceptie, l-au cautat pe Omar Hayssam chiar si-n gaura de sarpe nu a fost omisa. Tocmai de aceea l-au si gasit. Iar in prima editie telespectatorii vor avea parte de un mesaj important, transmis chiar de catre cel mai cautat om din Romania.

"DOSARIADA". In familia Caraiman e zarva mare. Dupa ce le-a fost amenintata averea de catre unchiul Johann, dupa ce au trecut prin nenumarate aventuri cu matusa Tamara, PNA, DNA si alte institutii, acum "intra in actiune" Securitatea. Cum deconspirarea turnatorilor este in toi, Felix si Otilea au si ei dosare,doar ca de urmariti. Ce nume de cod au avut cei doi ramane sa aflati urmarind serialul. Noi nu deconspiram nimic. Ca si cand "dosariada" n-ar fi fost de ajuns, Caraiman junior - Riciu - isi rupe piciorul intr-un accident de motocicleta. Asijderea premierului Calin Popescu Tariceanu. Concluzia lui Riciu: "Oricine isi rupe piciorul poate deveni premier". Insa planurile lui de ascensiune politica sunt date peste cap de verisoara Natasei (Anna Lesko). Tanara s-a mutat din Chisinau la Bucuresti ca sa devina un nume mare in muzica. Evident, ea ii cere ajutorul lui Vlahopol, care, pe parcursul a trei episoade, ii arata ce inseamna muzica adevarata.

PERECHI. Daca la inceput, intre Felix (Gyuri Pascu) si Natasa (Jojo) se intrezarea o oarecare idila (Felix facandu-i tot timpul avansuri), lucrurile s-au schimbat. "Intre mine si «saf» nu mai este nimic. Ba mai mult, imi place de Riciu, desi nu vreau sa recunosc acest lucru. Iar faptul ca acesta ii face ochi dulci verisoarei mele ma deranjeaza foarte tare. Sunt chiar geloasa", marturiseste "rusoaica". Si ca tot veni vorba despre rusi, Jojo a avut in Anna Lesko un profesor de nadejde.

"Anna este o fata extraordinara, m-a ajutat foarte mult la cuvintele rusesti", ne-a declarat Jojo. Ca de altfel si Gyuri. "Saful", cunoscator al limbii ruse, a mai consiliat-o pe frumoasa blonda in aceasta privinta.

×