x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divertis, in vacanta

Divertis, in vacanta

de Adriana V. Paduraru    |    16 Iun 2006   •   00:00
Divertis, in vacanta

Dupa un sezon plin de evenimente, este timpul ca grupul Divertis sa ia vacanta. Insa nu toti se vor bucura de tot timpul ramas pana in septembrie - cand vor reveni pe platourile de filmare - pentru a pleca din oras.
Din sumar: Cartof de canapea. Evolutie / Telecomanda / Galeria Campionilor - Cristian Gatu / Cutremurele / Eva Longoria / Aventuri pe Poseidon / Ultimul templier / Retro Aguilera / Depeche Mode / Ordine sau cafele? / Din nou despre Apocalipsa / Morrison, ""poza de Dincolo"" / Cristi Tabara la fotbal cu Blacky

VEDETE
Dupa un sezon plin de evenimente, este timpul ca grupul Divertis sa ia vacanta. Insa nu toti se vor bucura de tot timpul ramas pana in septembrie - cand vor reveni pe platourile de filmare - pentru a pleca din oras. Jojo, de exemplu, trebuie sa astepte inchiderea stagiunii la Teatrul Nottara. "Vreau sa plec undeva in strainatate, nu mi-am facut inca un plan. Sper sa am totusi o vacanta, pentru ca de cateva veri incoace tot lucrez", a adaugat blondina.

PESTE HOTARE. Doru Antonesi spera sa plece in Grecia sau in Turcia, poate chiar in Bulgaria. "Insa tare mi-e teama ca in vacanta asta o sa stau mai mult acasa, din cauza unui proiect investitional pe care l-am facut gresit", a mentionat el. Nici Toni Grecu nu se poate bucura de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului: "Vom avea si cateva intalniri de lucru, sa punem la punct ce se va intampla in sezonul urmator. E vorba totusi despre doua proiecte - Piata Divertis si Animat Planet. Avem probleme administrative, avem un birou, niste calculatoare pe care trebuie sa le upgradam... chestiuni tehnice si administrative". In ceea ce-l priveste pe Florin Constantin, el va pleca in Grecia. Cu automobilul personal, intrucat calatoria de anul trecut cu autocarul, desi dotat cu toate cele, nu a fost foarte confortabila.

REVENIRE. Pana la revederea in septembrie cu membrii grupului Divertis, telespectatorii Antenei 1 pot urmari duminica, 18 iunie, incepand cu ora 22:00, cele mai reusite momente ale acestui sezon. Ce se va intampla in tara cat lipsesc de pe micile ecrane membrii grupului umoristic? Raspunsul ni-l dau cativa dintre ei.

Toni Grecu

Daca mai vine un val de gripa aviara, va dati seama ca nimeni n-ar putea sa zica ce se va intampla cu guvernul sau cu alte lucruri din jurul nostru. Cert este ca mai hazliu, mai aiurea si mai dezorganizat ca acum nu se poate intampla. Nimic nu poate sa depaseasca situatia pe care a creat-o acum gripa aviara.

Jojo

Sper sa nu mai fie gripa aviara, ca sa avem si alte stiri la tv. Ar fi bine sa apara si niste reality-show-uri cu alte cupluri celebre.

Doru Antonesi

Ca aproape in fiecare an, nu se va intampla nimic. Tara isi va inchide portile dupa "bac". Problema cu admiterea la facultate nu mai e grava, intrucat nu se mai dau examene. Nici in politica nu se va petrece nimic, pentru ca, inca de pe vremea lui Caragiale, vara e caldura mare...

Florin Constantin

Cer senin, frumos, bucurie totala, peste tot. Guvernul n-o sa cada, pentru ca o sa fie in concediu, iar cand e concediu nu se intampla nimic.
×