x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dl & Dna Smith

Dl & Dna Smith

07 Oct 2005   •   00:00
Dl & Dna Smith
FILM
Brad Pitt si Angelina Jolie, de-a soarecele si pisica.

John si Jane Smith formeaza un cuplu obisnuit, care traieste in suburbii si are o casnicie obisnuita, de suburbie, lipsita de viata.

Dar fiecare dintre ei ascunde ceva ce celalalt ar ucide ca sa afle: domnul si doamna Smith sunt, de fapt, niste asasini platiti si incredibil de eficienti, care lucreaza pentru organizatii concurente.

Dl si dna Smith descopera o noua sursa de incitare in casnicia lor, cand sunt angajati sa se ucida intre ei… si abia atunci incepe distractia adevarata. Rezultatul este spectacolul suprem de actiune, cand dl si dna Smith isi pun la contributie formidabilele lor capacitati si isi supun casnicia testului suprem.

ACTIUNE 100%. Pentru a crea veridicitatea atat de necesara pentru rolurile de asasini experti, cu cunostinte vaste despre o multitudine de arme de foc si arte martiale mortale, Pitt si Jolie (foto) au urmat cursurile speciale de tras cu pistolul impreuna cu un fost membru al trupelor speciale SEAL. Ei s-au familiarizat, de asemenea, cu pregatirea in domeniul operatiunilor speciale si tacticilor antiteroriste.

"Am fost nevoiti sa invatam sa ne miscam in tandem, avand asupra noastra pistoale, trecand in fuga unul pe langa celalalt, intrand in fuga in case, patrunzand in forta intr-o zona, tragand cu arma in tinte miscatoare - a fost o dementa", povesteste Jolie.

VHS CLASIC

Kung Fu - Prima Serie

Caine (David Carradine) este un calugar shaolin jumatate american, jumatate chinez, care si-a propus sa-l ucida pe nepotul imparatului Chinei. Daca in 1972 notiunea de "kung fu" era complet lipsita de semnificatii pentru majoritatea americanilor, in foarte scurt timp acest lucru avea sa se schimbe. In aceasta perioada, Bruce Lee abia incepuse sa se faca remarcat in SUA. Pe acest fundal, prima serie a westernului Kung Fu a reusit sa ridice standardele intregului gen prin frecventele aparitii ale multora dintre vedetele vremii.

Mata Hari

Una dintre cele mai misterioase femei din istorie, un nume care, datorita acestui rol, nu mai constituie nici un mister: Greta Garbo o interpreteaza pe Mata Hari, controversata spioana din primul razboi mondial. Intr-o perioada in care femeii nu i se atribuiau prea multe calitati, Mata Hari este cea care a venit sa schimbe regulile. In regia lui George Fitzmaurice, Mata Hari ilustreaza povestea unei femei care stie ce este dragostea adevarata, o femeie care ar alege sa-si petreaca ultimele clipe alaturi de persoana iubita.
×