x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Doi ani... euforici

Doi ani... euforici

10 Ian 2008   •   00:00

Euforia TV împlineşte la 15 ianuarie doi ani de viaţă. Cu acest prilej, se va organiza “Gala Femeilor Euforia”.

EUFORIA TV/Femeia conduce/Divertisment/Marţi 20:00

Euforia TV împlineşte la 15 ianuarie doi ani de viaţă. Cu acest prilej, se va organiza “Gala Femeilor Euforia”. Femei cunoscute sau mai puţin mediatizate, care s-au distins pentru realizările lor, vor fi premiate şi confirmate ca fiind femei Euforia în cadrul acestui eveniment. Nominalizările vor fi făcute pe categorii, precum: “Sunt femeie de carieră... şi nu numai”, “Frumuseţea exterioară vine din interior”, “Îmi pasă de cei din jur”, “Fashion Icon & Style”, “Pentru toate femeile din tine”. Ele vor fi prezentate de vedetele Euforia TV: Corina Dănilă, Manuela Fedorca, Dana Săvuică, Liliana Ştefan, Alina Profir, Irina Nicolae, Geta Voinea şi DJ Wanda. Femeile Euforia vor fi alese după mai multe criterii: atitudine, curajul de a spune lucrurilor pe nume, puterea de asumare a deciziilor, de a lupta cu prejudecăţile, de a promova valorile şi principiile reale de viaţă, în funcţie de dorinţa de a avea o carieră de succes şi nu doar un job, dar şi o familie reuşită, în funcţie de puterea lor de a-şi apăra iubirea, de a şti să se distreze şi de a fi cu picioarele pe pământ în acelaşi timp.

 

TVR 1/Ecran’n ecran/Divertisment/Vineri 17:10

Ecran’n ecran

Realizatoarea TVR Iuliana Ciu­gu­lea ne propune o serie de portrete ale unor români pe care merită să îi cunoaştem mai îndeaproape, care, prin succesele lor, aduc României un plus de imagine. Prima ediţie îl are ca invitat pe Călin Andrei Mihăilescu.

 

PRIMA TV/Super Nanny/Reality-show/ Duminică 20:30

Super Nanny

Andrei Bucur are 3 ani jumătate şi este mezinul familiei. Pentru că mama lui a ales să stea acasă cu el şi să-i acorde toată atenţia din lume, acesta a ajuns să fie dependent de ea. Gelozia şi posesivitatea faţă de mama sa este ieşită din comun şi din acest motiv Super Nanny a fost chemată în ajutor.

 

ACASĂ TV/Greşeală din trecut/Telefilm/Duminică 17:30

Greşeală din trecut

Telefilmul spu­ne povestea Adrianei (Anca Androne), o fe­meie măritată de mulţi ani cu Andi (Andrei Aradits), un om de afaceri de succes. Cei doi au o căsnicie foarte fericită şi sunt pă­rin­ţii unei fetiţe, Lorena (Alexa Bă­descu). Adriana află că, în urma unei aventuri, soţul ei a contactat virusul HIV. Pentru a afla dacă a luat şi ea virusul, femeia se duce la docto­riţa Simona Popovici (Oana Cuzino).

 

ANTENA 3/Cei mai sexy/Documentar/Sâmbătă 22:05

Cei mai sexy

Revelator şi savuros, programul “Cei mai sexy” sărbătoreşte superstarurile excitante ale căror forme ne “înfierbântă”. Vom enumera cele mai sexy vedete blonde din lume, cei mai sexy burlaci, cele mai sexy cupluri celebre şi multe altele!

 

TVR CULTURAL/Experimentul Iov/Teatru/Joi 20:55

Experimentul Iov

TVR Cultural prezintă joi seară piesa Experimentul Iov, spectacolul Teatrului Naţional Radu Stanca din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu 2007. Întregul spectacol se desfăşoară într-un spaţiu restrâns şi închis, ca o “cutie neagră”, ai cărei pereţi exteriori, cenuşii, sunt “perforaţi” de 56 de mici ferestruici, atât cât să încapă ochii noştri.


 

Medianews

Globul de Aur, la HBO. Luni, 14 ianuarie, la ora 3 dimineaţă, HBO va transmite în direct de la Los Angeles cea de-a 65-a ediţie a Galei Globul de Aur. Cei care vor face faţă somnului vor afla ce filme au obţinut ­presti­giosul premiu şi dacă pelicula “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” a lui Cristian Mungiu va primi distincţia pentru “Cel mai bun film străin”. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda