x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Duelul maşterelor din "Albă ca Zăpada": Charlize Theron sau Julia Roberts?

Duelul maşterelor din "Albă ca Zăpada": Charlize Theron sau Julia Roberts?

14 Dec 2010   •   16:43
Duelul maşterelor din "Albă ca Zăpada": Charlize Theron sau Julia Roberts?
Încă nu se ştie cine va juca cel mai bun rol al Albei-ca-Zăpada, dar sigur există concurenţă pentru această poveste. Două mari case de producţie americane, Universal şi Relativity Media, lucrează simultan la două producţii pe aceeaşi temă: povestea fraţilor Grimm despre frumoasa prinţesă salvată de la moarte de un pădurar inimos şi şapte pitici fascinaţi de frumuseţea ei.

În prima poveste, "Snow White and the Huntsman", a celor de la Universal, nu se ştie cât de clară va fi apariţia piticilor, deoarece Albă-ca-Zăpada învaţă autoapărare de la pădurarul Michael Fassbender. Evident, pentru a se o învinge într-un mod original pe maştera cea blondă Charlize Theron, pe care casa de producţie o curtează de zor în vederea acestui rol. Actriţa citeşte acum, în acelaşi timp, scenariul pentru pelicula "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood, care îl are în rolul personajului principal pe Leonardo Di Caprio, scrie deadline.com

Pe de altă parte, casa de producţie Relativity Media, care pregăteşte peliculei rivală "The Brothers Grimm: Snow White", sunt în tratative cu Julia Roberts, pentru acelaşi rol al Reginei.

În ceea ce priveşte scenariile, se poate spune că ambele poveşti sunt foarte diferite de cea pe care o cunoaştem cu toţii. Rămâne de văzut dacă ambele poveşti vor avea un final fericit, dar asta abia în 2012, când vor apărea pe marele ecran. (foto: hitflix.com)

×