x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elizabeth Hurley se desparte de Shane Warne, la scurt timp după ce a divorţat pentru el

Elizabeth Hurley se desparte de Shane Warne, la scurt timp după ce a divorţat pentru el

20 Dec 2010   •   14:06
Elizabeth Hurley se desparte de Shane Warne, la scurt timp după ce a divorţat pentru el

Actriţa britanică Elizabeth Hurley a decis să pună capăt relaţiei cu iubitul ei, jucătorul australian de crichet Shane Warne, după ce a aflat că acesta i-a trimis unei femei căsătorite peste 100 de SMS-uri ce conţineau numeroase aluzii sexuale. Totodată, Liz Hurley a anunţat că şi-a anulat vizita pe care urma să o efectueze în Australia. Două tabloide britanice - The Sunday Telegraph şi News Of The World - au publicat declaraţiile unui bărbat australian care susţine că soţia lui a avut o aventură cu Shane Warne, informează adelaidenow.com, preluată de Mediafax.

Duminică, Liz Hurley a postat pe Twitter un mesaj prin care a dorit să infirme zvonurile potrivit cărora urma să îşi petreacă săptămânile viitoare în Australia, în compania iubitului ei Shane Warne. Totodată, actriţa britanică a anunţat că nu intenţionează să divorţeze de soţul ei - de care este despărţită de câteva luni -, magnatul indian din industria textilă Arun Nayar. "M-am săturat de aceste speculaţii prosteşti: deocamdată nimeni nu divorţează de nimeni, nimeni nu se luptă pentru banii celuilalt şi nu plănuiesc să merg în Australia. Ajunge!", a scris actriţa britanică pe Twitter.

Relaţia dintre Elizabeth Hurley şi Shane Warne a fost făcută publică în urmă cu o săptămână, după ce tabloidul News Of The World a publicat o fotografie în care Hurley şi Warne se sărutau în liftul unui hotel. Cei doi s-au cunoscut cu ocazia unei curse de cai, organizată în iulie, în comitatul West Sussex. După apariţia în presă a acestor informaţii, Liz Hurley şi Shane Warne au confirmat faptul că s-au despărţit, fiecare, de foştii lor parteneri de viaţă.

Liz Hurley, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi model şi conduce o fermă cu produse bio în Gloucestershire. Are un fiu în vârstă de opt ani, Damian, iar în 2007 s-a căsătorit cu magnatul indian Arun Nayar. Anul trecut au existat zvonuri privind problemele din căsnicia lor, care au fost însă negate cu hotărâre de Liz Hurley.

Shane Warne a fost căsătorit cu Simone, cu care are trei copii: Brooke, în vârstă de 13 ani, Jackson, de 11 ani, şi Summer, de 8 ani. Cei doi s-au despărţit după o serie de aventuri ale lui Shane şi au divorţat în 2007, însă au încercat să-şi reia relaţia în 2009.

×
Subiecte în articol: elizabeth hurley