x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Emmy, la HBO

Emmy, la HBO

18 Sep 2009   •   00:00
Emmy, la HBO
Sursa foto: /Pro Cinema

Premiile Emmy reprezintă pentru televiziune ceea ce Grammy înseamnă pentru muzică, iar Oscarurile pentru cinematografie. Cea de-a 61-a ediţie a acestei importante manifestări va fi difuzată de HBO duminică, 20 septembrie, începând cu ora 3:00 noaptea, în direct şi în exclusivitate.



Printre nominalizaţi se numără serialele "Dragoste mare" (HBO), "Dexter", "Lost - Naufragiaţii", "30 Rock, Anturaj" (HBO), "La birou". De asemenea, Sally Field, Glenn Close, Mariska Hargitay, Elisabeth Moss, Holly Hunter şi Kyra Sedgwick (foto) se "luptă" pentru cea mai bună actriţă într-un rol dramatic. În timp ce titlul de cea mai bună actriţă într-un serial de comedie se va acorda uneia dintre următoarele actriţe: Tina Fey, Christina Applegate, Julia Louis-Dreyfus, Sarah Silverman, Toni Collette, Mary-Louise Parker. (A.V.P.)

Răzvan Spiridon vă îndeamnă la mişcare
Vineri, 18 septembrie, şi vineri, 25 septembrie, între orele 19:00 şi 20:00, Răzvan Spiridon vă aşteaptă în City Mall, la un maraton al demonstraţiilor susţinute de cei mai apreciaţi sensei şi sportivi români. La 18 septembrie, echipa de seniori şi de juniori a clubului Jissen DO şi membri ai Clubul Român de Kendo vor face demonstraţii de musical form (karate pe muzică), de autoapărare şi de kendo. De asemenea, la 25 septembrie, Elisabeta Lipă, Marius Urzică, Ciprian Bălănescu au pregătit demonstraţii la aparate fixe. (A.V.P.)

5220-101797-03_07tv1.jpgIulia Vântur, vacanţă în Paradis
Prezentatoarea Ştirilor de week-end de la Pro TV a petrecut o vacanţă de vis în Hawaii alături de iubitul ei, Marius Moga. După mai mult de 19 ore de zbor spre o destinaţie aleasă în ultima clipă, Iulia Vântur se aştepta să găsească un alt produs american frumos ambalat. N-a fost însă deloc aşa: "O călătorie pe un alt tărâm, în care culorile sunt intense, însă atent dozate, aproape perfect îmbinate. Oriunde priveşti... găseşti o operă de artă, o capodoperă a naturii. Aşa aş descrie în doar câteva cuvinte mici... Paradisul. Hawaii-ul poate fi numit, pe drept cuvânt, Paradis". Şi pentru ca revenirea să nu fie bruscă, Iulia şi Marius au ales un drum printre "stelele" din Los Angeles.

×
Subiecte în articol: magazin