x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Este vremea petrecerilor!

Este vremea petrecerilor!

04 Noi 2005   •   00:00
Este vremea petrecerilor!
MONDEN

Make aerobics not war!

Sambata seara, la Marriott, daca nu erai invitat la nunta primarului Negoita, atunci sigur erai la Champions unde era petrecerea World Class Academy. Ma rog, puteai sa fii Becali si sa exersezi parcarea cu spatele cu ditamai Mybach-ul sau Phil Collins, doar in trecere. In ideea "sport, natura, tinerete" membrii clubului se intrecusera de dimineata intr-un triatlon doborator: o pedalare de trei ore in incinta clubului din Marriott, o alergare pana la World Class Downtown si "desertul" de 20 de bazine. Obositi dupa atata munca, membrii clubului au pus-o de o petrecere de unde nu au lipsit demonstratiile de aerobic. Acestea au luat fie forma unor partide de box intre protagoniste (foto), fie forma unor dansuri de echipa cu miscari obraznice in care, sa fim sinceri, cei care transpirau mai mult erau telespectatorii. Stia ce stia Tavi Colen cand s-a plasat, strategic, in spatele dansatoarelor...

In vizita: Neamul Soimarestilor

Ethan Hawke a fost sambata seara unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai balului caritabil de Halloween, organizat de asociatia mamei sale la Palatul Parlamentului. El a sosit ascuns in spatele unei masti care ii acoperea toata fata si cu un joben pe cap. Participantii au fost circa 600, iar printre ei i-am putut vedea pe Andreea Esca si Alexandre Eram, deghizati in domnita medievala si preot catolic. Jos palaria pentru Ethan Hawke, totusi un regret: Mai, draga Ethane, ca altfel nu pot sa-ti spun, sa renunti tu asa de usor la Uma Thurman...

Ce se intampla, Oana?

Ei bine, "Ce se intampla doctore?" este acum intr-o noua prezentare, sub forma unei reviste. Nu numai sanatate, ci si moda, life-style etc. La petrecere, cum era si normal, invazie de vedete Pro: Andreea Esca, Razvan Spiridon (stai ca asta-i fugit, nu se pune), Andreea Liptak etc. Singura care a fost contra - Dana Razboiu, care a venit singura-singurica. Mare branza.

Lecturile gata digerate si bunicuta

Nimeni in afara de noi nu stie ce a facut Iliescu dupa ce l-a trimis pe Opaschi cu scrisoarea la Palat. Bunicuta a fost in vizita de lucru la lansarea in Romania a revistei Reader’s Digest. Nu stim cat de digerabila a fost convorbirea cu carcotasii Huidu si Gainusa, veniti sa prezinte seara, dar neavand nici un om politic prin zona cu care sa discute, Iliescu s-a conversat cu finantistul Bogdan Baltazar. Oricat am fi tras cu urechea, nu stim daca euro va mai scadea sau nu. Carcotasii l-au cam intepat pe dom’ presedinte, insa pater nu s-a suparat. "Misule, am luat-o pe ulei sau incepi sa semeni cat mai mult cu tovarasu’? Nu, nu te supara, ca asa se spune si in Internationala Socialista, la noi la SBS..."

Mantale, vrei ochelari?

Si inca un bal, ca tot este vremea lor. In Targul Iesilor s-au adunat peste 200 de invitati de marca la un bal de caritate menit sa aduca bani pentru restaurarea Palatului Culturii. Era nevoie de vreo 300 de miliarde de lei (dupa Antena 1) sau 280 (dupa TVR). S-au strans numai 2,3 miliarde, ceea ce inseamna ca dupa inca aproximativ 130 de baluri anuale, campania isi va atinge scopul... La bal a participat si Principesa Margareta impreuna cu Printul Radu Duda. Initial, acestia trebuiau sa-si faca intrarea intr-o caleasca descoperita, insa vremea foarte rece lei-a zadarnicit planul.

Vedeta serii a fost insa Mioara Mantale, care si-a scos la licitatie celebrii ochelari, nu inainte de a se avanta pe ringul de dans impreuna cu un balerin al Operei Romane din Iasi. "Bicicletele" s-au adjudecat la 1.500 de euro. O intrebare ramane totusi: daca ar mai fi fost (in functie) si Elena Udrea, aceasta cu ce ar fi iesit la interval?
×