x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Longoria

Eva Longoria

de Adriana V. Paduraru    |    16 Iun 2006   •   00:00
Eva Longoria
SERIALE&TELENOVELE
O tanara nelinistita, devenita nevasta disperata

Telespectatorii din Romania au prilejul sa o intalneasca pe Eva Longoria de mai multe ori pe saptamana si la Pro TV, si la TVR 1. In doua seriale diferite: "Tanar si nelinistit", unde o interpreteaza pe Isabella Braña, si "Neveste disperate", in rolul Gabriellei Solis.

IN TOP. De curand, Eva a fost declarata, a doua oara consecutiv, de revista Maxim cea mai de succes femeie din film, televiziune, muzica, sport si moda. "Sincer, am fost mai socata anul trecut, cand am obtinut tot locul intai. In 2004 fusesem clasata pe locul 91. Iar de la 91 sa «sari» direct pe prima pozitie este destul de mult. Nu-mi venea sa cred", a declarat pentru Associated Press protagonista serialului "Neveste disperate". Alaturi de Eva au mai fost numite in topul celor mai de succes 100 de femei si alte doua "neveste disperate" - Nicolette Sheridan (locul 48) si Teri Hatcher (locul 73). Acestea nu sunt singurele aprecieri ale frumusetii actritei, ea devenind in 2005 si imaginea produselor L’Or...al, dupa ce a semnat un contract in valoare de aproximativ doua milioane de dolari.

CARIERA. Cel mai nou film in care o veti putea vedea pe Eva Longoria este "Santinela". Pelicula, in care i-a avut parteneri pe Michael Douglas, Kiefer Sutherland si Kim Basinger, va avea premiera in Romania in octombrie a.c. Lista productiilor in care a fost distribuita frumoasa actrita mai cuprinde: "Harsh Times" (partener Christian Bale), "Lumea de dincolo"/"The Dead Will Tell" (Anne Heche, Jonathan LaPaglia), serialele "Dragoste si putere", "General Hospital", "Beverly Hills 90210". In 2001 a participat si a castigat castingul pentru rolul Isabella Braña din "Tanar si nelinistit". Iar din 2004 este "nevasta disperata". Pe langa activitatea artistica, actrita s-a implicat in mai multe proiecte sociale. Astfel, Eva este purtatorul de cuvant al asociataiei "Padres Contra El Cancer", care ii ajuta pe cetatenii de origine latina suferinzi de cancer.

BIOGRAFIE
Eva Jacqueline Longoria
  • Data si locul nasterii: 15 martie 1975, Corpus Christi, Texas
  • Inaltime: 1,57
  • Starea civila: divortata (sot Tyler Christopher in perioada 20 ianuarie 2002-19 ianuarie 2004)
  • Salariu: 250.000 de dolari/episod "Neveste disperate"
  • INFO
    LIGA GENTILOMILOR. De vineri, la TVR2 vine un nou serial. "Liga gentilomilor" este o productie BBC 1999. Din distributia comediei negre fac parte Mark Gatiss, Steve Pemberton, Reece Shearsmith, regia Steve Bendelack. In oraselul Royston Vasey, din nordul Angliei, separat de restul lumii prin mlastini imposibil de trecut, traieste o comunitate retrasa de oameni. De fapt, aceasta este o lume atat de stranie, incat povestile de groaza vor parea cantece de leagan. Aici gasiti un sofer de taxi transsexual, un proprietar de magazin care-si omoara clientii, un tigan care rapeste neveste...

    DETECTIV CU ANTECEDENTE. Dominic West, pe care il puteti vedea in serialul "Cartelul crimelor", are un mod atipic de a caracteriza rolurile in care a aparut pana acum.

    "Nu stiu cum se face, dar am jucat la viata mea o gramada de betivi. Exista, bineinteles, mici diferente: o data sunt un betiv ticalos, alteori sunt un betiv ticalos care reuseste sa devina erou, alteori doar un betiv ingrozitor parasit de prietena... De obicei, faptul ca esti englez inseamna pentru ceilalti ca esti ori ticalos, ori betiv, ori homosexual." (C.O.)
    ×