x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Exista baze extraterestre pe Pamant?

Exista baze extraterestre pe Pamant?

14 Dec 2017   •   17:21
Exista baze extraterestre pe Pamant?

Circula pe internet o informatie potrivit careia in parcul Chino Hills din California politistii ar fi observat zborul unui balon luminos straniu. Potrivit localnicilor, in munti si in apropierea vulcanilor, care se intind pe o suprafata de 56.700 de kilometri, s-ar afla o baza secreta a extraterestrilor.

 

Potrivit relatarilor "martorilor oculari", nava celor veniti din alte lumi observa stilul de viata al locuitorilor, fiind foarte atenti la ceea ce fac organele de ordine. Oamenii legii neaga insa aceasta informatie.

Renumitul ufolog Scott Warring sustine insa, pe site-ul sau oficial, ca un OZN de forma hexagonala a fost vazut in repetate randuri in diferite colturi ale globului pamantesc, dar cel mai des a fost observat in parcul Chino Hills.

"Chino dispune de un parc urias, Chino Hills State Park. Are o intindere de aproximativ 57.000 de kilometri patrati. Multe OZN-uri se ascund in muntii si vulcanii din partea locului. Acolo a fost vazut, de altfel, acea misterioasa sfera luminoasa. De aceea, eu cred baza extraterestra se afla sub parc. Probabil una nu foarte mare, cam la cinci kilometri adancime", este de parere Warring.

"Eram in masina cand am vazut obiectul si mi-am scos telefonul. Nu facea nici un zgomot. Obiectul a disparut dupa un copac, asa ca am iesit din masina pentru a-l vedea mai bine. A disparut rapid", a relatat unul dintre martorii oculari, care a reusit sa inregistreze zborul OZN-ului.

Potrivit Ufo truth seeke, californienii ale caror case se afla in imediata vecinatate a parcului Chino Hills au fost socati, uluiti. La un moment da, un ONZ a fost la un pas sa se prabuseasca in spatele curtilor. Evoluand foarte aproape de sol, nava s-a agatat de varfurile palmierilor, a pierdut controlul, reusind, totusi, sa evite un dezastru, a precizat sursa citata.  

Anterior, pe site-ul whatsupinthesky.com Warring a asigurat ca detine un volum urias de materiale care demonstreaza fara drept de tagada prezenta extraterestrilor pe Pamant. "Curand voi publica o serie de inregistrari video si filmulete pe care le voi realiza in colaborare cu alti ufologi", a promis el.

×
Subiecte în articol: ufologi california ozn nava extraterestra