x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Familia mea şi alte animale

Familia mea şi alte animale

de Sebastian S. Eduard    |    29 Feb 2008   •   00:00

O să ziceţi că titlul este inspirat din Jerome K. Jerome. Şi aveţi dreptate. După ce veţi vedea filmul, o să vă daţi seama că sintagma se potriveşte.

Cum să aduci acasă, la tine în cadă, monstrul din LochNess 

 

O să ziceţi că titlul este inspirat din Jerome K. Jerome. Şi aveţi dreptate. După ce veţi vedea filmul, o să vă daţi seama că sintagma se potriveşte.

 

POVESTE. “Eu şi monstrul meu” (The Water Horse: The Legend of the Depp) este povestea unui băieţel singuratic din Scoţia, pe nume Angus MacMorrow, care îşi aşteaptă tatăl să revină de pe front. Povestea începe cu scena în care Angus aduce acasă un obiect magic şi misterios pe care l-a găsit pe plajă. Curând, el îşi dă seama că obiectul miraculos este un ou. Din ou va ieşi o creatură ciudată, pe care băiatul o va creşte şi cu care se va împrieteni: este vorba despre “căluţul de apă”, descins din vechile legende scoţiene.

 

PRIETENIE. Pe măsură ce Angus încearcă să-şi ascundă prietenul, pe care îl numeşte Crusoe, iar între ei se naşte o relaţie apropiată, băieţelul începe o călătorie iniţiatică, o dată cu protejarea secretului, care dă naştere unei legende.

Filmul beneficiază de efecte speciale uimitoare. Un argument în plus, mai ales că echipa care a lucrat la această peliculă a realizat şi trucajele din trilogia “Stăpânul Inelelor” sau “Cronicile din Narnia”.

×
Subiecte în articol: film