x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fanny Ardant, fascinată de terorişti

Fanny Ardant, fascinată de terorişti

de Marina Constantinoiu    |    29 Aug 2007   •   00:00
Fanny Ardant, fascinată de terorişti

Cineva imi spunea zilele astea despre actriţa franceză Fanny Ardant că a imbătrănit frumos. Adevărat. Din păcate, o ştire dată publicităţii de cotidianul francez Le Figaro ne dezvăluie şi o altă faţă a actriţei. Ii plac teroriştii.

Cel puţin cei din organizaţia teroristă italiană de stănga, Brigăzile Roşii (Brigate Rosse). Actriţa l-a calificat, săptămăna trecută, pe fondatorul Brigăzilor Roşii drept "erou", intr-un interviu acordat săptămănalului feminin italian Anna. "Am considerat intotdeauna fenomenul Brigăzilor Roşii ca fiind pasionant şi captivant", a adăugat actriţa, potrivit Rompres.


PLANGERE. Acum, familia italiană a unei victime a Brigăzilor Roşii a depus o plăngere la Parchetul din Padova impotriva actriţei, in urma declaraţiilor acesteia cu privire la mişcarea armată şi la fondatorul său, Renato Curcio. La originea plăngerii se află avocatul Piero Mazzola, copilul unei victime a lui Renato Curcio. Tatăl său şi-a găsit sfărşitul la 14 iunie 1974, iar Curcio a fost condamnat la 16 ani de inchisoare.

Parchetul va fi cel care se va pronunţa dacă afirmaţiile actriţei reprezintă un delict, a precizat avocatul.


A COTIT-O. La sfărşitul săptămănii trecute, Fanny Ardant şi-a dat seama că declaraţiile sale nu au fost dintre cele mai inspirate, şi a inceput să-şi ceară scuze, avănd in vedere că cele spuse de ea ar putea răni. "A-ţi cere scuze nu costă nimic, pe cănd mama mea a plătit scump, prin multă durere. Ea este singură de 30 de ani", a declarat avocatul. Plăngerea a fost depusă in numele mamei şi ai celor patru copii ai victimei. Ironia sorţii: Renato Curcio se află in libertate.
  Â

×
Subiecte în articol: magazin