x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai amuzante FARSE de 1 APRILIE

Cele mai amuzante FARSE de 1 APRILIE

01 Apr 2013   •   00:25
Cele mai amuzante FARSE de 1 APRILIE

 1 Aprilie este ziua când suntem mai înclinaţi ca oricând să le facem farse, păcăleli şi glume celor dragi. În continuare vă prezentăm câteva farse de 1 Aprilie culese de pe net.
1)Farsa pentru patronul unui magazin! Lipiti un afis pe usa unui magazin in care sa precizati: reduceri de 70% pentru primii 200 clienti in ziua respectiva (se lipeste noaptea si magazinul sa aiba program dupa ora 8 sau chiar 9, sa fie timp sa faca lumea coada).
2) Inlocuieste crema de corp a victimei cu maioneza sau ulei.
3) Pentru fete: cumparati o pereche de chiloti de dama si ascundeti-o in masina lui, buzunarul lui de la haina – undeva unde puteti sa o gasiti mai tarziu si sa-i faceti scandal.
4) Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.
5) Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX. XX. 2009 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

×