x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Feriţi-vă de „periculoasa” Patricia!

Feriţi-vă de „periculoasa” Patricia!

de Dana Andronie    |    21 Oct 2011   •   21:00
Feriţi-vă de „periculoasa” Patricia!

Ce poate sa faca o vedetuta atunci cand nu mai este in epicentrul mondenitatilor? Nimic mai simplu! Se da cu ATV-ul, se accidenteaza si uite asa aflam si noi ca mai exista Patricia de la Amadeus. M-a amuzat comunicatul prin care ni se aducea la cunostinta cum 'impricinata' a fost salvata in ultima secunda. Extraordinar! Ce poveste fascinata cusuta cu ata alba, din care nu lipsesc impresarul si... medicul veterinar.

PR-ul 'divutei' incepe relatarea 'evenimentului': 'Desi Patricia conduce ATV de cativa ani si cunoaste tehnica destul de bine, un drum acope­rit cu zgura i-a pus capac.

Patricia si-a invitat cativa prieteni apropiati, alaturi de colegele de trupa si impresarul Marius Beju, la un sfarsit de saptamana in aer curat, la casa sa de vacanta de langa Buzau'. Dupa introducere, urmeaza cuprinsul 'accidentat' cu adre­nalina. 'Am mers cu ATV-ul impreuna cu Marius, impresarul nostru, iar restul, cu masinile de off-road. Pentru ca Marius nu cunostea inca ATV-ul nostru, am propus sa conduc eu la dus si el la intors – spune chiar Patricia. Tocmai ii povestise Vlad (n.r. – iubitul propriu si personal) ca sunt «cam periculoasa», stiind cu ce curaj si viteza il plimbam pe el, dar il linistisem spunandu-i ca voi merge incet si cu grija. Asa ca el s-a linistit si nici unul dintre noi nu ne-am pus echipament de protectie, ci doar ochelari si manusi'. Ei, acum incepe 'circul': 'Dupa un sfert din drum fara probleme, ATV-ul Patriciei a intrat pe o portiune care era nivelata cu un amestec destul de gros de zgura si ATV-ul a derapat din cauza pietrisului', scrie PR-ul. 'Din momentul acela nu am mai vazut nimic si am deschis ochii foarte ametita, dupa cateva minute, stand nemiscata de durere – declara Patricia. Intre timp, au ajuns si restul masinilor, printre care si parintii mei. Au realizat ca mi-am spart arcada si sangeram destul de tare. Am avut mare noroc cu Dragos (n.r. – un prieten), care este medic veterinar. Mi-a acordat primul ajutor, extrem de important.'

Bineinteles ca impresarul trupei Amadeus trebuia sa aiba rolul personajului salvator, pentru a da bine in poveste... Iata ce se mai scrie in comunicat: 'Marius Beju, impresarul fetelor de la Amadeus, a avut stapanire de sine si viteza de reactie si a reusit sa o traga pe Patricia din ATV in ultima secunda, pentru a nu aluneca in prapastie impreuna cu vehiculul. Dupa tomografia realizata imediat ce a ajuns la spitalul din Buzau, aflat la o ora distanta de locul accidentului, reiese ca a scapat fara fisuri, dar cu un hematom la ochiul stang. Patricia este nevoita sa stea acasa pentru refacere cel putin doua saptamani, pana va reveni alaturi de colegele sale. Dupa aceasta experienta, cu siguranta artista nu se va mai urca pe ATV fara echipament de protectie complet'. Cu siguranta, se va echipa... pentru o alta poveste, fiindca Patricia este un perso­naj care se incapataneaza sa ramana in cartile show-bizului romanesc. Restul e doar maculatura!

×
Subiecte în articol: fun