x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Actiune 100%

Film - Actiune 100%

12 Mai 2006   •   00:00
Film - Actiune 100%
FILM
Bruce Willis revine in "Marturie mortala"

Renumitul regizor Richard Donner ("Teoria conspiratiei", "Arma mortala") aduce pe marile ecrane "Marturie mortala"/ 16 Blocks, un film de actiune, plin de forta si adrenalina, al carui subiect aduce in prim-plan un personaj cel putin interesant - un detectiv falit din New York City. Jack Mosley (Bruce Willis) primeste o sarcina simpla, aceea de a escorta un infractor marunt de la Sectia 5, pe Strada Centre, nr. 100 pentru a depune marturie in fata marelui juriu. Ceea ce incepe ca o sarcina neinsemnata devine un test important pentru personajul Jack, atunci cand acesta descopera ca nimeni nu vrea ca ei sa ajunga acolo. Intre acele 16 strazi, Jack este marcat atat de imprejurari, cat si de tanarul al carui viitor se afla in mainile lui.

Richard Donner (Lethal Weapon, 1-4, Conspiracy Theory, Maverick, Superman) a fost starnit de ideea ca un om care este la pamant, mort in interiorul sau, poate fi adus inapoi la viata.

"Comprimarea povestii care are loc in decursul a doua ore sporeste intreaga tensiune, pentru ca ai un ceas, un invidid si un sistem cu care el trebuie sa lupte. Totul dezvaluie cine este el cu adevarat".

DISTRIBUTIE. Filmarile principale pentru filmul 16 Blocks au inceput pe 21 aprilie 2005, la Toronto, unde au durat noua saptamani, iar apoi au mai urmat doua saptamani de filmari in Manhattan. In distributie mai apar David Morse, Jeanna Stern, Casey Sander, Cylk Cozart si David Zayas.

Costa-Gavras si un film cu doua taisuri


Un alt film de exceptie are premiera in aceasta saptamana. Este vorba de "Cu doua taisuri", o productie franceza regizata de Costa-Gavras. Filmul spune povestea unui barbat concediat dupa 15 ani de munca. Initial, el crede ca nivelul sau de calificare il va ajuta sa o ia de la capat, insa trei ani mai tarziu, tot somer, el se descopera angrenat intr-o lupta pe viata si pe moarte pentru salvarea sa si a familiei sale.

VIDEO & DVD
CURIERUL 2. Jason Statham se intoarce in rolul fostului mercenar neinfricat, Frank Martin ("The Transporter"), un specialist in mutarea de colete pretioase de tot felul, avand o atitudine si un stil cool. Acum, aflandu-se la Miami, Frank isi demonstreaza priceperea o data in plus, in incercarea de a indeplini o promisiune si, in acelasi timp, de a distruge planul unei bande de ticalosi lipsiti de mila, incluzand o blonda izbitor de mortala. Veti asista la urmariri cu masini rapide si cu avioane, zboruri palpitante si secvente de actiune electrizante care arata ca "Transportorul" nu reprezinta doar masina pe care o conduce.

FULGERUL ALBASTRU. Roy Scheider joaca in acest thriller intens in rolul unui politist curajos ce lupta impotriva unor fanatici ce planuiesc sa foloseasca in scopuri malefice un elicopter experimental de atac. Ales sa testeze Fulgerul Albastru, Frank Murphy (Scheider) este uluit de elicopterul de ultima tehnologie si de mare viteza.

CEL MAI FAIMOS JOC. Aceasta poveste inspirata, despre triumf in pofida tuturor obstacolelor, este un alt film pe placul publicului, care poarta marca Walt Disney Pictures. Tanarul jucator de golf Francis Ouimet nu are nimic in afara de talentul sau si visul de a provoca cei mai mari sportivi, care joaca la cel mai inalt nivel. Un copil din clasa de mijloc, ce se zbate intre mizerie si o viata privilegiata, are o dorinta nestavilita de victorie, care se transforma intr-o etalare pasionanta de sentimente, indemanare si determinare! In regia lui Bill Paxton.
×
Subiecte în articol: film