x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Filme bune anul are

Filme bune anul are

06 Ian 2005   •   00:00

VIDEO & DVD
Anul nou vine cu filme bune, fie ca sunt de actiune sau nu. Iata cateva oferte extrem de tentante.
Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlantui fortele Raului.

Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare si Aparare Impotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare. In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.

La B.C.A.F.P., Hellboy devine o parte a unei familii neobisnuite, care ii include pe telepaticul "Mer-Man" Abe Sapien (Doug Jones) si Liz Sherman (Selma Blair), care este pirokinetica. Ascunsi de insasi societatea pe care trebuie sa o protejeze, ei reprezinta linia intai in lupta cu Rasputin - care incearca sa il aduca pe Hellboy din nou de partea Raului si sa se foloseasca de puterile lui pentru a ajunge la Armageddon. Daca vreti sa castigati un DVD nu aveti decat sa participati la concursul SMS organizat de Prooptiki si Jurnalul National.

  • Suport: DVD si VHS
  • An: 2004
  • Genul: thriller
  • Regia: Guilermo del Toro
  • Cu: Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair, Rupert Evans, Karel Roden
  • .

    .

    Click pentru a mari imaginea

    Stralucirea eterna a mintii neprihanite

    Joel (Jim Carey) este socat de faptul ca prietena sa Clementine (Kate Winslet) si-a sters din minte, la propriu, toate amintirile tumultoasei lor relatii. In disperare de cauza, Joel apeleaza la inventatorul ciudatei proceduri de "spalare" a creierului, Dr. Mierzwiak, si ii cere acestuia sa ii stearga si lui din memorie toate amintirile despre Clementine. Insa, pe masura ce amintirile sale dispar treptat, Joel incepe sa-si redescopere dragostea pentru Clementine.

    .

    Cu varf si indesat

    Click pentru a mari imaginea

    Amplasat la inceputul anilor ’80, acest film apartine genului urban cu gangsteri de culoare. Povestea e una cunoscuta: marirea si decaderea in Harlem. Ace porneste de jos, aducand rufele clientilor de la spalatorie, dar gratie unei intalniri cu un dealer de cocaina latin isi face rapid drum spre varful unui imperiu al drogurilor. Pentru o vreme, banii curg in valuri si toti sunt fericiti, insa apoi survine inevitabila cotitura spre tragedie.

    "Intoarcerea regelui" - editia extinsa
    Click pentru a mari imaginea
    Pe piata DVD s-a lansat editia extinsa, pe patru discuri, a ultimei parti din trilogia "Stapanul Inelelor", "Intoarcerea Regelui". Beneficiind de o prezentare deosebita, un boxset de lux, varianta extinsa "Intoarcerea Regelui" ofera cinefililor peste 250 de minute de film si elemente speciale: filmul "Intoarcerea Regelui" care contine peste 50 minute in plus fata de varianta cinematografica, comentarii si interviuri cu regizorul filmului, actori si scenaristi, dar si documentare si reportaje din spatele camerelor.
    Ultima parte a trilogiei "Stapanul Inelelor" este si cea mai spectaculoasa. Calatoria se sfarseste, Inelul este distrus, iar Frodo isi hotaraste singur destinul.
    "Stapanul Inelelor: Intoarcerea regelui" a obtinut 11 nominalizari la Oscar, castigand la toate categoriile, devenind astfel, alaturi de "Ben Hur" si "Titanic", filmul cu cele mai multe premii Oscar obtinute (cel mai bun film, cel mai bun scenariu adaptat, cea mai buna regie etc).
    ×