x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiul lui Gerard Depardieu, două luni la răcoare

Fiul lui Gerard Depardieu, două luni la răcoare

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Iun 2008   •   00:00
Fiul lui Gerard Depardieu, două luni la răcoare

13:40 • Actorul francez Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a fost condamnat joi la două luni de închisoare pentru că a condus un scuter în stare de ebrietate, în noaptea de 10 februarie, la Bougival, în regiunea pariziană, relatează AFP.

Actorul francez Guillaume Depardieu, fiul lui Gerard Depardieu, a fost condamnat joi la două luni de închisoare pentru că a condus un scuter în stare de ebrietate, în noaptea de 10 februarie, la Bougival, în regiunea pariziană, relatează AFP.

CONDAMNAT. Nici el, nici avocatul său nu au fost prezenţi la audienţa care a avut loc la tribunalul Versailles, la Paris, iar avocatul său, Jean-Yves Lienard, a anunţat că va face apel. Procuratura a cerut trei luni de închisoare pe motivul "mai multor incidente similare" în care a fost implicat Depardieu care deja ajunseseră în instanţă. În vîrstă de 37 de ani, fiul lui Gerard Depardieu a fost condamnat pînă acum la închisoare cu suspendare, însă a fost ţinut sub supraveghere. Guillaune Depardieu a fost arestat pe 10 februarie la ora 02.00 de către poliţie pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în timp ce conducea scuterul său, actorul avînd peste două grame de alcool în sînge. Limita în Franţa este de 0,5 g/l. El le-a explicat poliţiştilor că se întorcea de la un amic unde băuse votcă. Guillaume Depardieu şi-a pierdut un picior în 1996, în urma unei infecţii contractate în timpul spitalizării în urma unui accident de motocicletă.

×
Subiecte în articol: magazin depardieu