x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Flirtul, o necesitate

Flirtul, o necesitate

de Miruna Mihalcea    |    26 Aug 2005   •   00:00
Flirtul, o necesitate
PUNCTUL PE "G"
Exista, oare, fete care nu flirteaza? Mira-m-as…

Nu de putine ori am auzit doamne nitel apuse sau domnisoare insensibile la farmecele masculine improscand cu noroi in ochii tinerelor jucause care, vai, gasesc in compania si stricta proximitate a posesorilor de voce guturala si par pe piept o oportunitate tocmai buna de exploatat. O situatie chiar de dorit. Genul de context care daca nu se iveste, se starneste, se cauta, se provoaca.

BARFULITE. Deci e nevoie exact de inversul unei gloate de muieri in calduri, heterosexuale, dar suparate foc pe barbati si satule de relatii de cuplu, care se aduna cica sub pretextul ca se distreaza mai bine ele-ntre ele. De distrat se distreaza. Dar nu-ntre ele, ci unele pe seama celorlalte. Laolalta dau bine. Barfe, povestiri, naravuri, vicii, filme siropoase sau porcoase, prajituri, dezmat. Pe la ora cafelei deja se-ncing bisericutele. Fetele care merg la bucatarie sa puna apa la fiert au strans deja-ntransele prea mult venin ca sa-l mai poata stapani. Si sa vezi cum prietenele din sufragerie se transforma cat ai clipi in cele mai sinistre cotoharle fara pic de jena. Alea din sufragerie, pe de alta parte, de-abia asteptau sa iasa prefacutele ca sa se-amuze pe seama deznadajduirii si-a dezamagiiri lor in dragoste si la serviciu, unde mai pui ca povestea cu instalatoru’ si nevasta-sa se cerea imediat comentata!

E NEVOIE DE BARBATI. Numai ca, vedeti voi, chestiunea cu ceata de fete "calugarite" pentru moment n-are nici o sansa de izbanda. Si asta pentru ca, fara barbati prin preajma, pana si cea mai apriga sesiune de taclale devine nimic mai mult decat o palavrageala obositoare. Din lipsa de subiect, evident. Ca dupa ce-ai tocat o zi-ntreaga, dupa ce-ai despicat firu-n paispe’ constati subit ca seara intri-n pana acuta de divertisment. Si+atunci, singura solutie de Doamne-ajuta e prezenta unui mascul. Daca-l cunosti sau nu n-are prea mare importanta. Totul e sa fie cineva, acolo, de rezerva. Si-atunci incepe goana dupa amuzament...

STRICT SECRET. Evident ca nici una n-are sa spuna pe sleau ca-i arde buza dup-o prezenta masculina prin vecinatate. O sa zica-n schimb ca i s-a facut brusc dor de discoteca sau de-un loc aglomerat, cu multa, multa lume. Printre care lume, normal ca se strecoara musai si cativa domni galanti si singuri, gata oricand sa intre-n vorba cu o amabila domnisoara cu ochi tristi, de caprioara ranita. Deci se inarmeaza toate cu intentia ascunsa-n mintisorile lor perverse si se-aseaza degajate la masa. Unde-ncet, incet se-aglomereaza scaunele goale cu diversi indivizi gata de discutii filozofice, asa, de dragul flirtului.

FLUTURAT DE GENE. Cum e si de asteptat, nu toata lumea se pricepe sa flirteze. Nu toate fetele au ochii bine antrenati pentru fluturat genele dinaintea privirilor ametite ale pradei. E categoria de fete care are microbul in sange. Ele cocheteaza, involuntar, si cu necunoscutii de pe strada, pe care-i intreaba de nu stiu ce adresa, si cu domnul de la bilete care mai uita din cand in cand sa taxeze intrarea la patinoar si nu in ultimul rand cu iubitul prietenei celei mai bune care n-a avut noroc de-o logodnica "flirtareata". Pe de alta parte, e categoria de fete care cunosc foarte bine arta cochetatului, dar n-o fac decat cu intentii bine conturate. Adica ori il am, ori nu. Pe domnul! Si mai e categoria nefericita care-ar vrea, saraca, sa flirteze, dar nu stie cum. Si-o scoate din minti nu atat ca nu e-n stare sa-si arcuiasca genele, ci faptul ca nemernica de langa ea, de altfel cu mult mai putin atragatoare, are un lipici la barbati ceva de nedescris. Lipici pe care orice fata decenta si cumsecade il traduce automat in destrabalare si desfrau... Si ia uite cum banala privire pe sub gene se transforma-n tractir la drumul mare!

SEXISME - Anuska

A pleca sau nu

Zice-se ca ochii care nu se vad se uita. Vorba din popor sau de pe unde-o fi, important e ca da pe-afara de-ntelepciune si profunzime. De unde ai tot dreptul sa pricepi ca daca trece vreo saptamana fara sa-ti pironesti iubitul sau iubita cu priviri lascive si atatatoare devine limpede ca e cazul sa-ti cauti de drum si sa-ncerci si pe alte porti si orizonturi noi.

Daca stai si-analizezi cu atentie chestiunea lasatului de iubit la vatra si plecat pe la treburile tale, te cam apuca groaza. Pentru ca se-ntrevad, teoretic, doar doua variante. Ori renunti eroic la orice fel de treaba ai putea avea in afara perimetrului in care se-nvarte si dumnealui, satisfacuta-n sufletelul tau ca ai facut ce trebuia, ori il cari cu tine peste tot. Varianta care cade din start, pentru ca putini sunt cei care-si doresc cu tot dinadinsul sa fie sufocati non-stop. Asa ca vor inventa o groaza de motive cel putin stupide pentru care nu te pot insoti. Culmea e ca-ti vor vari sub nas fraze dintre cele mai calculate si tampenii de top, pentru ca tu sa-ntelegi ca e spre binele tau ca ei sa zaca-n casa.

Noroc ca tehnologia lucreaza pentru noi si poate cel putin sa-l sacaie pe individ pana la epuizare. E vorba despre telefoane mobile si programe de barfe online. Aici e si mai al dracului. Pentru ca daca telefonul nu taraie de 15 ori pe zi sau daca messengeru’ zace prea mult "teapan", doamna are acum ratiuni solide de banuiala. In consecinta domnul, daca nu vrea sa caute-n alta parte, n-are decat sa utilizeze tehnologia la maximum si sa-i trimita iubitei calatoare la mesaje de iubire si de "atentie" pana-i ia foc telefonu’ si se-ncinge tastatura. Grea alegere!
×