x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Florentina face un nou DVD

Florentina face un nou DVD

de Adriana V. Paduraru    |    17 Feb 2006   •   00:00
Florentina face un nou DVD
MONDEN
Este la moda sa te ingrijesti si sa ai un regim alimentar corect pentru a fi sanatos. Cu alte cuvinte, sa arati bine. Insa pentru a realiza acest lucru, trebuie in primul rand sa dai jos kilogramele in plus.
Si ce poate fi mai nimerit in acest sens decat un DVD cu exercitii fizice. Iar Florentina Opris, realizatoarea emisiunilor "Sport cu Florentina" si "Sport, dieta si o vedeta" de la Prima TV, le pregateste femeilor un cadou in luna martie, mai ales ca aceasta este luna sexului frumos. Dupa ce, anul trecut, a lansat un produs asemanator, insa cu exercitii fizice pentru zona abdomenului, profesoara de sport se tine de promisiune si scoate pe piata "episodul doi": un DVD cu exercitii pentru coapse si fese. "Am conceput un program complex, prevazut si cu exercitii de incalzire pentru zonele respective. In total, sunt 30 de minute de miscare. Credeti-ma cand va spun ca este foarte eficient chiar daca timpul pare cam scurt. Nu am facut un program mai lung intrucat sunt convinsa ca femeile nu au timp pentru a-si lucra corect corpul", a declarat Florentina.

Connect-R are studio de inregistrare


Component al trupei R.A.C.L.A., Connect-R si-a deschis studio de inregistrari. Insa nu singur, ci impreuna cu inca patru parteneri, "unii dintre ei avand terminat Conservatorul", printre acestia numarandu-se si fostul colaborator al lui Marius Moga, Felipe. "Sper ca in curand sa acaparam piata, mai ales pentru ca toti avem in spate foarte multi ani de muzica, unii dintre partenerii mei avand chiar 18 ani de muzica. Spre deosebire de alte studiouri de acest gen, la noi inregistrarile se fac folosindu-se exclusiv instrumente reci: vioara, acordeon, tambal si clarinet", ne-a declarat hip-hopper-ul. (Adrian Vaduva)

Dom’POLITIST


Un politai intra intr-o librarie:
- Dati-mi, va rog, un plic rotund: vreau sa trimit o circulara prin sectie pe la noi.
Vine si superiorul lui si-l scuza fata de vanzatoare:
- Doamna, stiti, este nou la noi in sectie, nu prea stie el care-i treaba pe aici. Dar daca tot am intrat in librarie, dati-mi si mie un glob cu harta Romaniei.

HOROSCOP
In aceasta saptamana astrele ne ajuta sa trecem peste orele suplimentare de munca si sa petrecem nopti de neuitat. Trebuie doar sa avem grija ce spunem.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Vei primi un telefon in care ti se va cere ajutorul. La munca vei depune eforturi suplimentare si vei fi stresat.

PESTI 19.02 - 20.02
Abia astepti sa te imbraci elegant si sa te rasfeti. Astrele iti surad si vei beneficia de o companie placuta. Va fi o seara de neuitat.

BERBEC 21.03 - 20.04
In ultima perioada ai cam muncit, ai stat peste program fara sa ti se ceara. Insa eforturile iti vor fi rasplatite. Dupa munca si rasplata.

TAUR 21.04 - 21.05
Te-ai gandit in ultima perioada la o persoana draga care are probleme. Cineva are nevoie de ajutor si iti va cere un sfat, iar tu il vei da cu placere.

GEMENI 22.05 - 21.06
Persoana iubita iti va spune ce mult te pretuieste si ca se gandeste sa oficializeze relatia. Nu te ingrijora, fa ce simti.

RAC 22.06 - 22.07
Cel pe care il iubesti nu mai stie cum sa se poarte cu tine. Ai grija sa nu-l ranesti. Insa uneori gura pacatosului adevar graieste.

LEU 23.07 - 22.08
Ai jurat ca nu o sa spui nimanui un anume secret. Dar acum esti tentat sa o faci. Inainte sa deschizi gura, gandeste-te de doua ori...

FECIOARA 23.08 - 22.09
Pastreaza-ti opiniile pentru tine. Nu uita: ce tie ti se pare lipsit de importanta poate afecta pe cineva sensibil si astfel te mai alegi cu un dusman.

BALANTA 23.09 - 22.10
Iti place sa muncesti insa trebuie sa te si distrezi. Nu uita sa pastrezi niste energie si pentru petrecerea la care esti invitata diseara.

SCORPION 23.10 - 21.11
Cateodata distanta conteaza. Cineva cu care nu ai vorbit de mult iti da un telefon. In scurt timp, distractia se termina si te reintorci la munca.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Universul este de partea ta. Este momentul sa risti fara nici o ezitare si sa iti pui in miscare planul pregatit. Succesul va fi garantat.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Te bucuri de compania persoanei iubite si incerci sa eviti conflictele. Concentreza-te pe ce aveti in comun.
×