x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Folclorul contraatacă din nou

Folclorul contraatacă din nou

de Adriana V. Paduraru    |    01 Feb 2008   •   00:00

Alina Crişan, fosta membră a grupului ASIA, alături de îndrăgitul interpret de muzică populară Lupu Rednic sunt noii prezentatori ai emisiunii “Folclorul contraatacă”.

ANTENA 1/Folclorul contraatacă/Divertisment/Luni-vineri  18:00      

Alina Crişan, fosta membră a grupului ASIA, alături de îndrăgitul interpret de muzică populară Lupu Rednic sunt noii prezentatori ai emisiunii “Folclorul contraatacă”. Competiţia dintre interpreţii de muzică populară şi persona­lităţi din cele mai diferite dome­nii va fi cât se poate de aprinsă, având în vedere că probele nu vor mai fi doar din domeniul muzical. “Sunt încântată că prezint acest show ce are tradiţie la Antena 1. Îmi doream să prezint o emisiune de divertisment, a fost aşa, ca în filmele pentru copii, când un puşti năzdrăvan îşi pune o do­rinţă seara, iar a doua zi visul se împlineşte”, spune Alina. La rândul său, Lupu Rednic, invitat de atâtea ori la emisiunile de divertisment, a acceptat imediat provocarea: “De ce nu? Dacă în viaţa personală m-am liniştit de mult, am ne­vastă şi acareturi, de ce să nu am «casa mea» şi în televiziune?”.

 

TVR CULTURAL/Escu/Teatru/Joi  20:40

Escu

Joi seară, te­les­­­pectatorii se vor delecta cu spec­­­­tacolul de tea­tru Escu, realizat în 1967 de regizorul Nicolae Motric. Această piesă de teatru din arhiva TVR vă prilejuieşte întâlnirea cu actori de primă mână ai scenei româneşti: Gheorghe Dinică, Iarina Demian, Rodi­ca Sanda Ţuţuianu, Amza Pellea, Rodica Popescu, Dorina Lazăr şi mulţi alţii.

 

PRIMA TV/levintza prezintă/Divertisment/Duminică  11:30

Se caută fotograf

Emisiunea “Le­­vintza prezin­tă” a pornit în cău­tarea unui nou fo­tograf de modă. Cei interesaţi pot trimite maximum patru fotografii şi un mini-CV la adre­sa doina.levintza@primatv.ro. Pentru a vedea cum se desfăşoară acest concurs şi, mai ales, cine va fi câştigător nu vă rămâne decât să vă aşezaţi comod în faţa micului ecran şi să zappaţi pe Prima TV duminică, la ora 11:30.

 

TVR 1/Provinciali în România/Reportaj/Sâmbătă  12:00

Provinciali în România

Dite Dinesz le propune telespecta­to­rilor un experiment în acest episod: ea merge la Târgu Lăpuş şi timp de trei zile descoperă orăşelul maramu­reşean prin intermediul primarului său. Timp de trei zile, Dite află tot despre specificul locului, urmărind pas cu pas activitatea celui care conduce oraşul.

 

ROMANTICA/ 1001/Divertisment/Luni-vineri  11:15

1001 de sfaturi practice

Paula Chirilă revine pe micile ecrane cu o emi­siu­ne de sfaturi practice. Va fi o emi­siune interactivă ce va pune accent pe dialogul cu telespectatoarele. Acestea pot intra în direct şi vorbi cu gazda şi invitaţii, pot trimite SMS-uri despre tema emisiunii.

  

TVR 1/ Eugen Ionesco/Documentar/Joi   21:10

Eugen Ionesco

Seria de documentare difuzată joia de TVR 1 prezintă, sub titlul “Regele nu moare”, o biografie a lui Eugene Io­­nesco, marele scriitor de ori­gine ro­mână şi de cultură franceză, drama­turgul care a creat teatrul absurdului şi ale cărui piese se joacă pe scenele pariziene de 50 de ani neîntrerupt.

 

REALITATEA TV/Drumul armelor/Documentar/Duminică    22:15

Drumul armelor

Documentarul este o producţie cutremurătoare a BBC, care încearcă să dea de urma armelor ilegale. “Dru­mul armelor” începe cu o pre­zentare şocantă a unor copii-soldaţi africani, dotaţi cu arme Kalashnikov. În încercarea de a depista originea acestor arme, reporterul David Akinsanya por­neşte în patrulare alături de poliţie în Balcanii devastaţi de război şi face cronica haosului cauzat de exportul ilegal de arme.

×
Subiecte în articol: telecomanda