x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fulgerul i-a ucis iubita în timp ce o cerea în căsătorie!

Fulgerul i-a ucis iubita în timp ce o cerea în căsătorie!

de Corina Andriuta    |    08 Iun 2010   •   00:00

Îndrăgostit lulea de prietena sa, americanul Richard Butler, din Knoxville (Tennessee), s-a decis să îi ofere inelul de logodnă. A fost într-un magazin, a ales bijuteria, şi apoi i-a lansat invitaţia de a merge într-o excursie în munţi. Nu avea de unde să ştie că gestul său tandru avea să le fie fatal.



Americanul de 30 de ani şi-a ales un moment de logodnă total nepotrivit. Pentru că iubitei sale Bettany ( 25 de ani) îi plăceau ieşirile la munte, Richard s-a gândit să facă pasul vieţii sale într-un astfel de decor, scrie ediţia locală Asheville Citizen Times, citată de infox.ru. Chiar dacă vremea se anunţa ploioasă, tânărul amorez nu a vrut să amâne momentul. Ajunşi în vârful muntelui, cei doi americani au constatat că vremea se înrăutăţeşte, ploaia căzând în rafale iar cerul fiind brăzdat de fulgere.

Din păcate pentru acest cuplu, importantul eveniment a fost oprit de unul dintre cele trei fulgere care au lovit simultat creasta muntelui: Bettany a fost ucisă pe loc iar Richard a suferit arsuri de gradul trei la picioare.  “Nici nu a apucat să ţipe. Când m-am întors spre ea zăcea la pământ, la câţiva metri de mine. I-am făcut respiraţie artificială timp de 15 minute, am încercat să sun de pe mobilul ei, dar n-am reuşit să dau de nimeni” , povesteşte tânărul îndurerat.

Fulgerele au fost atât de puternice încât Butler a fost întors la 180 de grade şi aruncat la câţiva metri. Când şi-a revenit a observat că bocancii fumegau , iar pielea de pe picioare era arsă. A reuşit până la urmă să ajungă la automobilul său pentru a merge spre cel mai apropiat oraş după ajutor. Până când au ajuns salvatorii, Butler şi încă trei locuitori din oraşul apropiat au încercat să resusciteze fata, dar totul a fost în zadar .

×
Subiecte în articol: lumea