x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gerard Butler şi Olivier Martinez se ceartă pe tema "a mea-i mai mare"

Gerard Butler şi Olivier Martinez se ceartă pe tema "a mea-i mai mare"

01 Mar 2011   •   15:30
Gerard Butler şi Olivier Martinez se ceartă pe tema "a mea-i mai mare"
Sursa foto: Christian Charisius/REUTERS

Urmând principiul "big boys with big toys", Gerard Butler şi Olivier Martinez mai că s-au luat la bătaie pe tema dotării fizice a fiecăruia, după ce Butler a început să facă glume pe seama actorului francez. Butler, Martinez şi iubita acestuia, Halle Berry, luau masa liniştiţi la un restaurant din Los Angeles, când Gerard a început să îl ironizeze pe Martinez în legătură cu potenţa masculilor de origine franceză.

Potrivit unei surse care a asistat la toată această discuţie, gluma a fost glumă o vreme, însă Martinez pare că s-a enervat foarte tare când amicul său a început să îi tot dea în sus şi-n jos cu masculinitatea de origine scoţiană. "În vreme ce discuţia continua, Gerard devenea din ce în ce mai acid şi mai amuzant, însă Olivier era din ce în ce mai puţin impresionat legat de glumele care, în viziunea lui Gerard, susţineau că francezii sunt un dezastru în pat. Când n-a mai suportat, Olivier s-a ridicat şi l-a înfruntat pe Butler", a declarat sursa, citată de showbizspy.com.

Întrebarea care s-ar putea pune acum este, cum l-a înfruntat pe glumeţul actor, însă tot ce a mai adăugat sursa a fost că Martinez s-a înroşit tot... de furie. Conflictul a fost aplanat până la urmă de Hallle Berry, care i-a rugat politicos pe amândoi să se calmeze.

×