x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Goana după vedete

Goana după vedete

12 Oct 2007   •   00:00

Cănd vine vorba despre vacanţe, locurile preferate de turişti sunt mai nou şi cele unde vedetele lor preferate aleg să se relaxeze, departe de ochii paparazzilor.

Cănd vine vorba despre vacanţe, locurile preferate de turişti sunt mai nou şi cele unde vedetele lor preferate aleg să se relaxeze, departe de ochii paparazzilor. De exemplu, in topul preferinţelor pare a fi Barbados, una din cele mai cele mai renumite destinaţii turistice. Nu datorită peisajelor exotice, căt pentru faptul că aici, numeroase celebrităţi vin să se distreze. Barbados este destinaţia favorită a lui Mick Jagger şi a lui Sting, "clienţi" fideli ai insulei, dar şi a lui Tiger Woods, care s-a căsătorit aici.

CAPITALA MODEI. O altă destinaţie turistică extrem de populară atăt in răndul celebrităţilor, căt şi a fanilor lor este Dubai. Cu un piesaj arhitectural uimitor şi oportunităţi incredibile de shopping, in ultimii ani, Dubai - capitala mondială a luxului - a fost gazda unei liste lungi de vedete hollywoodiene, căt şi a multor vedete din lumea sportului. Hotelul Jumeirah Beach este "favoritul" actorilor Ben Stiller, Jessica Alba sau al echipei de fotbal Liverpool. Atmosfera din Dubai trepidează ca un amestec volatil de exces şi oportunitate. Este genul de loc unde starurile tenisului Andre Agassi şi Roger Federer joacă o partidă demonstrativă pe heliportul de pe acoperişul opulentului megahotel Burj al Arab: unde telefoanele celulare incrustate cu diamante, de 10.000 de dolari bucata, incheie tranzacţii instantaneu; unde anual, milioane de oameni vin cu avionul doar pentru cumpărături.

Totuşi, Riviera Franceză rămăne şi astăzi un etalon de lux pentru multe celebrităţi. Coasta de Azur era populată de staruri precum Brigitte Bardot şi Jean Paul Sartre. Acum, playboy-ii din Monte Carlo şi tinerii instăriţi şi-au stabilit reşedinţa de vară. Un lucru e cert insă: pe George Clooney il găsiţi la cumpărături in Las Vegas!

INCLINAŢIi. Cănd e vorba despre shopping sau despre distracţie, Jessica Alba, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, preferă să mergă in capitala mondială a luxului - Dubai, in timp ce seducătorul George Clooney preferă agitaţia şi cazinourile din Las Vegas.

×
Subiecte în articol: magazin