x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gogoase Zamzuu Tata

Gogoase Zamzuu Tata

de Adriana V. Paduraru    |    14 Apr 2006   •   00:00
Gogoase Zamzuu Tata
VEDETE
Multiplele fete ale lui Constantin Zamfirescu

S-a nascut intr-o zi de 1 ianuarie. Are "doi poli", cum ii place sa spuna. Adica 40 de ani. Este "Gogoase" la serviciu (serialul Trasniti in NATO de la Prima TV), "Zamzuu" cu prietenii si Tata acasa. Are trei copii - Luiza (10 ani), David (3 ani) si Sara (19 luni) - si un ingeras, Anastasia.

GRADINAR. Pasiunea pentru flori a luat nastere in copilarie. Fiindca mama il punea sa ude coltul verde pe care si-l amenajase pe balcon, a invatat mai toate tipurile de plante si cata apa necesita fiecare. "Cand am cunoscut-o pe sotia mea, Gabriela, si am vazut ce curte are, am pus mana pe niste manuale si a rezultat o gradina superba", se lauda Zamzuu de la Prima.

TAMPLAR. O alta fata a lui Constantin Zamfirescu este cea de om bun la toate, minitehnicus. Cel mai mult ii place sa mestereasca lemnul: "Imi place cum miroase cand este parfumat. De altfel, imi doresc foarte mult sa am un atelier de mobila".

FOTOGRAF. Dupa ce a plecat din sistemul industrial romanesc, Zamzuu a trait din fotografie. "Am fost prin cladirea asta (Casa Presei - n.r.) pentru a ma angaja. Daca eram acceptat atunci ca fotoreporter, acum nu mai eram «Gogoase»", ne-a spus "trasnitul".

BILIARD. Constantin Zamfirescu a dezvoltat o pasiune si pentru biliard: "Mi-a placut foarte mult geometria. Iar biliardul inseamna mai putin talent si mai multa matematica. Daca stii sa lovesti corect bila alba, bila tinta se va duce exact unde doresti. Daca ar fi sa castig bani din sport, as alege fara probleme biliardul".

Aikido


Constantin a inceput sa practice artele martiale pe vremea "lu’ impuscatu". "Dar nu simteam ca faceam ceva ilegal, intrucat nu aveam kimono. Faceam karate in trening. Iar sa faci arte martiale in trening e ca si cand ai face ciclism cu plapuma in spate. Dupa ce s-a liberalizat practicarea artelor martiale, am trecut la aikido. Desi m-am lasat de mult, aikido a ramas singura forma de arta martiala pe care as mai practica-o", a adaugat Zamzuu.

Autocaracterizare


Gogoase: "Baiat bun la toate, minitehnicus. E la fel de specialist si in a face tampenii. Cel mai instruit in a manca bataie".
Zamzuu: "Tot minitehnicus. Darnic, om cu frica lui Dumnezeu, cinstit si foarte insurat".
Tata: "Sunt mai intai prieten cu copiii, decat tatic. Jovial, pus pe sotii nonstop. Nu stii daca vorbesc serios sau nu. La noi e 1 aprilie 365 de zile pe an. Sunt imprastiat, somnoros, uituc si incapatanat".
×
Subiecte în articol: zamzuu