x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Guinness Book - Câți ani are cel mai bătrân motan din lume

Guinness Book - Câți ani are cel mai bătrân motan din lume

10 Mai 2016   •   21:16
Guinness Book - Câți ani are cel mai bătrân motan din lume

Un motan siamez din Mansfield, statul american Texas, pe nume Scooter, care s-a născut pe când preşedintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan, a fost înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai bătrână felină domestică din lume, conform unui material publicat marţi de Associated Press, informează Yahoo! News.

Conform sursei menţionate, Scooter a sărbătorit împlinirea a 30 de primăveri la 26 martie.

Stăpâna lui, Gail Floyd, pune longevitatea excepţională a pisicii sale pe seama faptului că a dus în permanenţă o viaţă activă. Ea le-a povestit celor de la Guinness că îşi ţine motanul activ luându-l cu ea în călătorii prin statele americane. Împreună, cei doi au vizitat 45 din cele 50 de state americane.

Printre bucuriile vieţii apreciate cel mai mult de motan se numără uscarea blănii cu foenul după ce face baie şi consumul, aproape zilnic, de carne de pui.

Scooter nu este însă decanul de vârstă din toate timpurile pentru neamul pisicesc. Conform Guiness, acest record a fost înregistrat tot de o pisică din Texas, care a trăit până la frumoasa vârstă de 38 de ani. AGERPRES

×