x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hagi a ramas - Pleaca Dica?

Hagi a ramas - Pleaca Dica?

de Andy Stanescu    |    28 Aug 2007   •   00:00
Hagi a ramas - Pleaca Dica?

„Armistitiul" dintre cei doi beligeranti, i-a cam lasat pe cei care si-au facut un obicei din a-l urma pe Gigi Becali si la bine si la rau, fara „obiectul muncii". Ionel „King Kong" Ganea, asistat la coltul albastru spre negru de managerul Marian „Oil Man" Iancu, a mai dres putin busuiocul pentru stiristii de tip „ora 17.00".

„Armistitiul" dintre cei doi beligeranti, i-a cam lasat pe cei care si-au facut un obicei din a-l urma pe Gigi Becali si la bine si la rau, fara „obiectul muncii". Ionel „King Kong" Ganea, asistat la coltul albastru spre negru de managerul Marian „Oil Man" Iancu, a mai dres putin busuiocul pentru stiristii de tip „ora 17.00", insa Gigi Becali a „pohtit" sa revina in primele pagini ale publicatiilor de profil, finantatorul ros-albastrilor facand o noua „aroganta" reporterilor aflati permanent in cautarea senzationalului cotidian.


Nu s-au stins bine ecourile conflictului dintre cei doi machidoni, ca Gigi Becali a si lansat o invitatie la replica spre conducatorii gruparii CFR Cluj. Luni 27.08 a.c. la drum de seara, cu mult temei la capitolul audienta, Becali a declarat ca este dispus sa-l vanda pe Nicolae Dica ardelenilor, daca sefii trupei puse la index de cipriotii de la Anorthosis Famagusta vor plati patru milioane de euro pentru mijlocasul stelist.


PEPINIERA... "Pe Dica nu-l dau acum, nu-l dau pe cinci milioane. Dar lui CFR Cluj, pentru ca e din Romania, joaca in campionatul romanesc, i-l dau pe patru milioane. Am oferta de cinci milioane pentru Dica, dar il dau lor pe patru. Sa aduca maine banii! Vreau sa-l vand la romani de-ai mei, lui Muresan, lui Paszkany... Pana acum am spus ca nu vand jucatori, ca vreau sa fac performanta. De acum incolo, vreau sa castig sute de milioane din fotbal. In iarna vor pleca 4-5 jucatori, Dica, Goian, Radoi... Nu-i vand pe Nicolita, Bicfalvi si pe Romeo Surdu, restul ii vand pe toti. Vreau sa fac pepiniera, sa aduc jucatori din spate, de 20-22 de ani. Sa-i vand p'astia pe 7-10 milioane, sa iau altii pe 700.000, pe 300.000, si sa-i fac de 10-20 de milioane la Steaua", a explicat Gigi Becali, dupa ce oficialii clujeni au declarat zilele trecute ca ar dori sa il imbrace pe Dica in culorile alb-visinii.


...DIN PIPERA. Nici fostul sau angajat Mihai Stoica nu a fost uitat, angajatorul precizand ca va continua actiunea in justitie pentru anularea donatiei constand intr-un teren aflat in „Pipera City", teren aflat acum in proprietatea „dezertorului". "Dupa ce a venit la mine, am zis ca sa vorbesc cu avocatul ca sa-mi retrag acaiunea de anulare a donatiei. Am crezut ca a venit sa-si ceara scuze... Dar dupa ce a spus ca nu-si retrage cuvintele, ca nu-si cere scuze, ca ce spune, spune, am lasat actiunea mai departe. L-am intrebat la ce s-a referit cand a spus ca ma domina? Ma face sa rad, ca atunci cand venea la mine intreba bodyguarzii daca patronul e in toane bune. Asta face si pe fudulul acum!", a mai spus „Becalinho", punandu-l pe jar pe presedintele echipei pregatite de un alt fost stelist, Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: magazin milioane dică