x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heaven - Trei bucatele rupte din rai

Heaven - Trei bucatele rupte din rai

de Adriana V. Paduraru    |    16 Dec 2005   •   00:00
Heaven  -  Trei bucatele rupte din rai
VEDETE
Adina, Roxxy si Roxana s-au pregatit un an de zile in secret pentru voci si dans

Trupa Heaven a luat fiinta la initiativa Adinei, care a cooptat-o si pe Roxana. Se cunoscusera la "Alege A.S.I.A.", unde s-au numarat printre finaliste. La putin timp li s-a alaturat inca o Roxana, sora Adinei. Si, pentru a nu crea confuzie, s-au gandit ca este mai frumos, pentru a fi diferentiate, sa se renunte la formula Roxana S. si Roxana P., ultima din enumerare devenind, astfel, Roxxy. "Noi cantam live si am cautat pe cineva care sa ne completeze ca voce. Avem studii muzicale, la fel si Roxxy", ne-a spus Adina. Au aparut prima data pe sticla in mai, intr-un show de divertisment. "Nu vom uita niciodata acea data", marturisesc intr-un glas fetele. Mai ales ca putin mai tarziu au intrat in top cu piesa lor "Pentru totdeauna". "Eram pe locul 86, iar dupa trei saptamani de top ajunseseram pe locul 24. A insemnat foarte mult pentru noi acest lucru, cu atat mai mult cu cat abia aparuseram", a adaugat lidera trupei.

VIDEOCLIP. Cele trei fete, botezate "Ingerii lui Charlie", vor avea in curand un nou videoclip. Regizorul care le-a ajutat si la primul clip "Pentru totdeauna" - Bogdan Toader - isi va pune "semnatura" si pe piesa "Fiesta". "Este o melodie vesela, asa cum ii spune si numele. Nu stim cum va fi abordata in scenariu, insa va fi, cu siguranta, o fiesta in toata regula", a mentionat Roxana. Compozitorii cu care lucreaza cele trei fete sunt Laurentiu Duta si Gabi Huiban. "Daca n-am fi avut in jurul nostru o echipa profesionista, n-am fi realizat nimic. Incepand de la manageri si pana la stilistul care s-a ocupat de noi, toti au grija ca noi sa mergem cat mai sus", a adaugat Roxxy.

ALBUM. Inceputul anului viitor va aduce trupei un album. "O parte din rai" este o balada care da titlul materialului discografic. "CD-ul va cuprinde zece piese, majoritatea de dragoste. Melodiile sunt vesele si au un mesaj pozitiv. Cu alte cuvinte, sunt asemeni noua, adica: vesele si optimiste", au spus fetele de la Heaven. Ele spera ca in curand sa apara si videoclipul pentru piesa "Hit de Road Jack", la care au colaborat cu Gil Dobrica. Si ca tot a venit vorba de colaborari, "Ingerii" isi doresc foarte mult sa cante alaturi de Stefan Banica jr si Nicola. "O admiram foarte mult. Avem mult de invatat de la ea si speram sa ajungem la acelasi nivel. De aceea, ne-ar face o mare onoare daca ar accepta o colaborare cu noi", a spus Adina.

PICTORIAL. Fetele au participat de curand la o sedinta foto pentru revista FHM. "Noi vrem sa cantam si nu punem accentul pe fundulete si pe sanisori. Consideram ca am aratat suficient in aceasta revista. O femeie trebuie sa lase sa i se intrevada formele, nu sa «le puna pe tava». De aceea nu vom poza niciodata in Plaiboy. Noi suntem serioase. Acest lucru se observa si din felul in care ne imbracam. Sexy, putin provocator, dar atat!", au spus la unison ingerii autohtoni.
ROXXY
Scorpion blond cu ochi caprui, nascut acum 24 de ani la Vaslui. Ii admira pe Justin Timberlake si Vaya con Dios.
ADINA
Are 26 de ani si s-a nascut in zodia Varsatorului, la Vaslui. Preferatii ei sunt Robbie Williams si Beyonce.
ROXANA
Varsatoarea de 23 de ani are ochii verzi si s-a nascut in Targoviste. Ii admira pe Mariah Carey si David Coverdale.

×
Subiecte în articol: roxana