x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heidfeld, inca 2 ani la Sauber

Heidfeld, inca 2 ani la Sauber

de Andy Stanescu    |    22 Aug 2007   •   00:00
Heidfeld, inca 2 ani la Sauber

Pilotul de Formula 1 Nick Heidfeld si-a prelungit pana in 2009 contractul cu team-ul BMW Sauber, a anuntat echipa germana, reprezentantii acesteia confirmand faptul ca polonezul Robert Kubica va pilota cel de-al doilea monopost, in editia din 2008 a „Marelui Circ".

Pilotul de Formula 1 Nick Heidfeld si-a prelungit pana in 2009 contractul cu team-ul BMW Sauber, a anuntat echipa germana, reprezentantii acesteia confirmand faptul ca polonezul Robert Kubica, debutant in actualul sezon, va pilota cel de-al doilea monopost in editia din 2008 a „Marelui Circ".

Â
Heidfeld, ocupantul locul cinci in clasamentul mondial al pilotilor (42 de puncte), si-a prelungit cu doi ani contractul scadent la finele anului in curs, noul acord putand fi prelungit pentru inca un sezon. "Am mari ambitii personale si sunt convins ca imi pot atinge obiectivele alaturi de echipa mea", a precizat germanul. Originar din Monchengladbach, Nicklaus „Quick Nick" Heidfeld a implinit de curand 30 de ani, si concureaza pentru Sauber din anul 2006. "Nick si Robert au reusit performante frumoase in acest sezon si au permis echipei sa se claseze pe locul trei in clasamentul constructorilor", a declarat incantat si patronul BMW Sport, Mario Theissen.

×
Subiecte în articol: magazin