x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heidi, oposumul saşiu, este "oracolul" premiilor Oscar

Heidi, oposumul saşiu, este "oracolul" premiilor Oscar

11 Feb 2011   •   16:11
Heidi, oposumul saşiu, este "oracolul" premiilor Oscar

După caracatiţa Paul, denumit "oracolul" Cupei mondiale la fotbal din 2010, Heidi, femela de oposum care suferă de strabism, va încerca să ghicească pentru postul american ABC numele viitorilor câştigători la gala premiilor Oscar. "Heidi va participa la emisiunea «Jimmy Kimmel Live» de pe postul ABC dedicată ceremoniei de decernare a premiilor Oscar din acest an. Heidi îşi va desemna favoriţii în mai multe categorii", se afirmă într-un comunicat postat pe site-ul Grădinii zoologice din Leipzig (Germania.

Micuţul marsupial nu va fi nevoit să călătorească până la Hollywood, unde premiile Oscar vor fi decernate pe 27 februarie, deoarece "filmările vor avea loc la grădina zoologică din Leipzig", au precizat directorii grădinii, relatează AFP, preluată de Mediafax. Veniturile obţinute din această operaţiune vor finanţa proiectele viitoare de dezvoltare ale Grădinii zoologice din Leipzig, care va primi în plus o donaţie din partea postului ABC. O parte din încasările obţinute din vânzările de jucării din pluş "Heidi" va fi direcţionată către aceste proiecte.

La peste trei ani de la răsunătorul succes mediatic repurtat de ursul polar Knut de la Grădina zoologică din Berlin, femela de oposum Heidi, în vârstă de doi ani şi jumătate, urmează să îşi facă prima apariţie în public abia în luna iulie, la Leipzig. Însă micuţul marsupial, născut în statul american Carolina de Nord şi ajuns la Leipzig în mai 2010, are deja zeci de mii de admiratori pe reţeaua de socializare Facebook.

×
Subiecte în articol: oscar 2011