x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Homer&Co, in cinema

Homer&Co, in cinema

27 Iul 2007   •   00:00

In sfărşit, celebrul serial de desene animate ajunge şi pe marele ecran. Realizatorii Matt Groening şi James L. Brooks reiau aventurile nebunaticei familii Simpson intr-un film de mai bine de o oră şi jumătate.

In sfărşit, celebrul serial de desene animate ajunge şi pe marele ecran. Realizatorii Matt Groening şi James L. Brooks reiau aventurile nebunaticei familii Simpson intr-un film de mai bine de o oră şi jumătate. Prin urmare, păzea! Bart, Homer şi Marge se vor trezi in tot felul de situaţii care mai de care mai improbabile, făcăndu-ne să ne ţinem cu măinile de burtă de atăta răs. Picătura care umple paharul este o nouă boroboaţă a lui Homer: el varsă reziduuri toxice in răul oraşului şi se vede concediat peste noapte.

Desene animate. Serialul Familia Simpson a avut una dintre cele mai lungi vieţi pe micile ecrane: 17 sezoane totalizănd 356 de episoade. Puţini ştiu insă că serialul a inceput in 1987 cu episoade de căte 30 de secunde "strecurate" in cadrul emisiunii "Tracey Ullman Show". Spectacolul a mers trei ani, in timp ce Familia Simpson a continuat să aibă succese...

Concurs. Premiera filmului a avut loc - unde altundeva - in oraşul Springfield. In care Springfield, totuşi? Pentru că in Statele Unite există nu mai puţin de 16 orăşele cu numele ăsta. S-a organizat, aşadar, un concurs, iar căştigătorul a fost Springfield, Vermont, care l-a invins in finală pe Springfield, Illinois.

×
Subiecte în articol: film