x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ice Age

Ice Age

11 Noi 2005   •   00:00
Ice Age
FILM
Epoca de Gheata, o editie super Cool.

Ati vazut filmul si probabil ca unii dintre voi deja il aveti acasa. Daca insa vreti sa intrati in legalitate, pe piata video si DVD tocmai s-a lansat Ice Age - Special Edition. Extreme Cool View.

Alaturati-va lui Sid, care vorbeste repede, Manfred, lenesul haios, mamutul tafnos si pufos si Diego, tigrul fioros cu colti, care pornesc in cea mai tare calatorie vazuta vreodata! Mai mult decat atat, veti avea parte de si mai multa distractie in familie atunci cand veti ajunge la "Extreme Cool View"- un al doilea disc intr-un format cu totul nou, cu jocuri interactive, animatii noi, scene inghetate si multe altele!

PREISTORIE. Acum 20.000 de ani, Pamantul era o planeta plina de amenintari. Una dintre acestea era inceperea Epocii de Gheata. Pentru a se pune la adapost de inghet, animalele care populau Pamantul, la acea vreme, incepeau sa migreze spre sud. Exceptie fac un mamut pe nume Manfred, obisnuit sa faca totul in maniera sa personala si un lenes pe nume Sid, obisnuit sa nu faca niciodata nimic. Prieteni. Din momentul in care Sid il autoproclama pe Manfred "protectorul" sau, mamutul face tot posibilul pentru a se descotorosi de nedorita povara. Incercarile sale dau insa gres si Manny este cooptat de Sid in actiunea de salvare a unui bebelus pe nume Roshan, pentru a-i fi redat familiei sale. Lor li se alatura Diego, un tigru viclean care vede in bebelus nimic altceva decat un ospat delicios.

BELEAUA. In vreme ce Sid, Manny si Diego isi croiesc drum prin peisajul acoperit de gheata, o alta creatura - o veverita pe nume Scrat - incearca din rasputeri sa-si indeplineasca misiunea vietii sale - aceea de a ingropa o ghinda care declanseaza o serie de evenimente dezastruoase.

  • Suport: DVD
  • An: 2002
  • Regie: Chris Wedge
  • Vocile personajelor: Denis Leary,
    John Leguizamo, Ray Romano
  • DVD NEWS

    Ingeri in America


    Al Pacino, Meryl Streep si Emma Thompson se intalnesc toti in "Ingeri in America", un mini-serial HBO care a reusit sa se transforme intr-un eveniment de televiziune de proportii. Asta datorita distributiei sale de exceptie, regiei impecabile si subiectului delicat pe care il trateaza: criza provocata de SIDA la inceputul anilor ’80. Filmul este o adaptare dupa doua piese de teatru. Valoarea serialului a fost recunoscuta in intreaga lume si i-a adus regizorului Mike Nichols 5 Globuri de aur si 11 premii Emmy, printre care se numara si cel pentru regie.
    ×