x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inapoi in viitor

Inapoi in viitor

10 Mar 2005   •   00:00

VIDEO & DVD
Trilogia, acum si pe DVD Unul dintre cele mai populare trilogii ale anilor ’80 apare acum si pe DVD. Va mai amintiti de savantul trasnit si masina lui de calatorit in timp? Michael J. Fox & Christopher Lloyd sunt starurile acestei trilogii comice irezistibile despre calatoria in timp, "Inapoi in viitor".Steven Spielberg prezinta o aventura care trece dincolo de barierele timpului, transportandu-l pe adolescentul american Marty McFly (Fox) si pe mentorul sau Doc (Lloyd), un savant cam nebun, inapoi in 1955, apoi in 2015 (Partea a II-a) si iar inapoi in 1885 (Partea a III-a), cu ajutorul unei masini DeLorean alimentata cu plutoniu! Asa ca, ajuns in trecut, tanarul trebuie sa-i faca pe parintii lui sa se intalneasca, sau, ajuns in viitor, sa rezolve problemele propriilor sale odrasle, care au luat-o razna. Trilogia a fost premiata in multiple randuri. Astfel, seria "Inapoi in viitor" a primit cinci nominalizari Oscar si chiar a castigat unul, in 1985, pentru efecte speciale. Retraiti aventura calatoriei in timp cu aceasta serie blockbuster, cu bonusuri din spatele camerelor de filmat pentru toate cele trei productii. Mergeti "Inapoi in viitor" cu aceasta trilogie clasica, acum intr-o prezentare de exceptie.

  • Suport: DVD
  • An: 1985/1989/1990
  • Genul filmului: Aventura
  • Regia: Robert Zemeckis Cu: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Elisabeth Shue, Billy Zane
  • Mumia

    Interpretarea legendara a lui Boris Karloff a devenit un punct de referinta in analele cinematografiei. In rolul mumiei Im-Ho-Tep, el este reinviat accidental dupa 3.700 de ani de o echipa de arheologi britanici. Printr-un flash-back din fosta lui viata aflam ca Im-Ho-Tep a fost un mare preot imbalsamat de viu drept pedeapsa ca a incercat sa o reinvie pe vestala virgina pe care o iubea. Din nou in viata, el porneste in cautarea iubirii pierdute.

    Departe de Africa

    Robert Redford si Meryl Streep joaca impreuna in acest film de Oscar, in regia lui Sydney Pollack. Filmul prezinta fascinanta viata a lui Karen Blixen, o femeie cu o vointa extraordinara care, impreuna cu sotul ei infidel (Klaus Maria Brandauer) administreaza o plantatie de cafea din Kenya. Spre marea ei surpriza, Karen isi da seama in curand ca s-a indragostit de acest tinut, de oamenii sai si de un misterios vanator (Redford).
    ×