x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Încearcă să NU râzi, dacă poţi! Cvadrupleţi adorabili nu se pot opri din râs. Clipul care a amuzat milioane de oameni (VIDEO)

Încearcă să NU râzi, dacă poţi! Cvadrupleţi adorabili nu se pot opri din râs. Clipul care a amuzat milioane de oameni (VIDEO)

19 Mai 2013   •   09:22
Încearcă să NU râzi, dacă poţi! Cvadrupleţi adorabili nu se pot opri din râs. Clipul care a amuzat milioane de oameni (VIDEO)

Un material video postat pe YouTube le arată pe cele patru surori - Emily, Anna, Mary Claire şi Grace - cum izbcnesc în râs de fiecare dată când tatăl lor face pe comedianul. Cele patru fete, din Lexington, au acum 13 ani, scrie New York Daily News.

Aşezate în jurul unei mese, aceste fetiţe adorabile din Carolina de Sud cred că tatăl lor este un adevărat actor de comedie.

De fiecare dată când Steve Mathias îşi mişcă capul, în sus sau în jos, gemenele identice izbucnesc în hohote de râs.

Sansele ca o femeie sa aiba cvadrupleti sunt de 1 la 800.000, dar sa aiba cvadrupleti identici, asa cum sunt cele patru, sunt de 1 la 15 milioane. Chiar mai rare sunt cazurile cand copiii sunt la fel de veseli si fotogenici ca Grace, Emily, Mary Claire si Anna.

×