x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Incredibilul Hulk

Incredibilul Hulk

13 Iun 2008   •   00:00

Pentru amatorii genului: maimuţa verde se întoarce

Poate că aţi urmărit serialul (foarte pupular la sfîrşitul anilor ’70, vizionat la noi după Revoluţie) sau poate că în 2003 eraţi în sală la “Hulk Uriaşul”. Dacă nu aţi avut regrete la vizionarea acestor producţii croite după benzi desenate, atunci veţi pofti şi la “Incredibilul Hulk”, cu Edward Norton în rolul principal.


Omul de ştiinţă Bruce Banner (Ed­ward Norton) străbate lumea în lung şi-n lat, disperat să afle un leac pentru boa­la care-l face să se transforme într-un uriaş monstru verde de fiecare dată cînd se înfurie. Pe urmele lui pornesc trupe mi­litare, hotărîte să-l prindă şi să-l stu­dieze, pentru a-i folosi puterile în sco­puri evident mîrşave. Tocmai cînd Banner este pe punctul de a găsi antidotul, ceea ce-l poate apropia de singura fe­me­ie pe care a iubit-o vreodată (Liv Ty­ler), el trebuie să scape şi de Monstru, o bestie cu puteri la fel de mari ca ale lui...

Thriller apocalyptic pentru ziua de vineri 13

Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamităţi naturale, în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuţie pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel şi John Leguizamo. Cu atracţia către evenimente apocaliptice care-i este caracte­ristică, Shyamalan cu siguranţă va reuşi să-şi îngrozească spectatorii: filmul va fi lansat într-o zi de vineri 13.

DVDhome

BĂRBATUL MODERN. “Bărbatul modern” spune po­vestea celui mai bun agent de la Hollywood, Jack Giamoro (Affleck). Jack pare să le aibă pe toate, dar asta pînă cînd lumea lui perfectă începe să se destrame cînd realizează că soţia lui Nina (Rebecca Romijn) îl înşală, iar jurnalistul Barbi Ling (Bai Ling) urmăreşte să îl distrugă. Nu de alta, dar po­sedă jurnalul său intim care dacă va fi publicat va strîrni valuri uriaşe.

An de producţie: 2006
Gen: comedie/ dramă
Cu: Ben Affleck, Rebecca Romijn,
John Cleese, Gina Gershon, Bai Ling
Regie: Mike Binder


TRUMAN. Producţia “Truman” este un film biografic care prezintă povestea vieţii preşedintelui american Harry S Truman din cel de-al doilea război mondial. Peli­cula a cîştigat premiul Emmy pentru Cel mai bun film de televi­ziune, iar Gary Sinisie, Globul de Aur pentru cel mai bun actor. Un film cu mul­timple recomandări care încearcă să se păstreze la graniţa subţire dintre ce se ştie şi ce se poate spune. Un film artistic dar care are şi valenţe de producţie documentară.
An de producţie: 1995
Gen: dramă
Cu: Gary Sinise, Diana Scarwid, Colm Feore, James Gammon
Regie: Frank Pierson

×
Subiecte în articol: film