x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Indiana Jones revine

Indiana Jones revine

de Jurnalul National    |    23 Mai 2008   •   00:00

La 65 de ani, Harrison Ford revine într-unul dintre rolurile dragi ale carierei sale. A aşteptat mult pînă să zică “da”, a negociat şi mai mult – proiectul “datează” de cel puţin patru-cinci ani –, dar pînă la urmă totul s-a încheiat cu bine.

Alte aventuri cu Harrison Ford

La 65 de ani, Harrison Ford revine într-unul dintre rolurile dragi ale carierei sale. A aşteptat mult pînă să zică “da”, a negociat şi mai mult – proiectul “datează” de cel puţin patru-cinci ani –, dar pînă la urmă totul s-a încheiat cu bine.

Puţină istorie. Seria Indiana Jones este acum la al patrulea segment. Primele trei – “Indiana Jones şi Căutătorii arcei pierdute” (1981), “Indiana Jones şi Templul morţii” (1984) şi “Indiana Jones şi Ultima cruciadă” (1989) – au fost turnate atunci cînd Harrison Ford era un actor extrem de bine cotat, în special datorită seriei “Războiul stelelor”. Seria – extrem de populară – este şi acum prezentă cu două din cele trei filme în Topul 150 al celor mai mari încasări din toate timpurile. “Premiantul” este fără doar şi poate “In­diana Jones şi Ul­tima cru­cia­dă”, care a făcut în­casări de o jumătate de miliard de do­lari.

Partea a patra. La mai bine de 20 de ani du­pă ce a găsit Chivotul Le­gămîntului, Indiana Jones porneşte în căutarea unui misterios craniu de cristal. Conducătorii armatei sovietice vor şi ei să pună mîna pe anticul artefact şi îl obligă pe celebrul arheolog să-l descopere, apelînd la metode de convingere deloc ortodoxe: răpirea şi sechestrarea fostei iubite a lui Jones, Marion. Pentru a o salva, acesta porneşte într-o călătorie pe mai multe continente, trebuind să se confrunte şi cu o periculoasă agentă sovietică, interpretată de o Cate Blanchett... brunetă.

DVD Home

Supravieţuitorul. Bruce Willis (Pulp Fiction, Al cincilea element) nu a fost niciodată mai dur decît acum, cînd luptă împotriva a două organizaţii rivale. Supravieţui­torul este un thriller plin de acţiune semnat de Walter Hill. Willis îl interpretează pe John Smith, un străin misterios care este prins la mijloc în războiul dintre două bande. Implicat într-un joc periculos, John Smith se vede nevoit să înceapă o luptă pe cont propriu cu cele două bande. Sco­pul lui? Să fie singurul supra­vieţuitor. În final, în picioare nu poate să ramînă decît un singur pistolar.

Anul Cîinelui. Molly Shannon interpretează rolul carierei sale în cadrul acestei co­medii captivante ce are ca temă căutarea dragostei adevărate. Peggy este o secretară mulţumită de locul ei de muncă, o prietenă de­vo­tată, un angajat exemplar şi o soră iubi­toa­re, care locu­ieş­te singură alături de cîi­nele ei, Pen­cil. Situaţia se schimbă brusc, iar Peggy se tre­zeşte într-o lume plină de “re­chini” care îşi caută sufletul-pereche.

×
Subiecte în articol: film indiana jones jones indiana