x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info Magazin 22 septembrie 2007

Info Magazin 22 septembrie 2007

de Roxana Ioana Ancuta    |    Petre Fluerasu    |    22 Sep 2007   •   00:00

Partea a treia a seriei de succes Narnia, "The Voyage of the Dawn Treader", care era programată să apară in 2009, va fi intărziată cu un an, conform informaţiilor oferite joi de producători.

DIN 2010 - A treia parte din Narnia

Partea a treia a seriei de succes Narnia, "The Voyage of the Dawn Treader", care era programată să apară in 2009, va fi intărziată cu un an, conform informaţiilor oferite joi de producători. Filmările, care trebuiau să inceapă in ianuarie 2008, s-au decalat pentru vara anului viitor, din cauza unor detalii ce nu au putut fi puse la punct la timp. Walt Disney, distribuitorul filmului, a acuzat programele supraincărcate ale actorilor tineri care joacă in film. Aceasta este a doua producţie din serie care a fost amănată, după ce partea a doua, "Prince Caspian", care era programată să apară in decembrie, va fi lansată abia in mai 2008.

SENZAŢII TARI -  Jucării sexuale in cărnaţi

Angajaţii unei măcelării din Germania au fost şocaţi să descopere că un client a ascuns jucării sexuale in doi dintre cărnaţii produşi de ei. Bărbatul, care intenţiona să plece in Dubai in ziua următoare, i-a rugat pe cei de la măcelărie să ii impacheteze cărnaţii şi să ii păstreze la rece. Un angajat, ingrijorat de greutatea sporită a mezelurilor, a chemat autorităţile, care au descoperit două dildo-uri din latex ascunse in carne. Bărbatul, in vărstă de 50 de ani, a refuzat să comenteze, insă autorităţile cred că el se temea de restricţiile severe din Dubai.

PROFESOARAÂ - Cu pistolul la şcoală

O profesoară din Oregon a dat in judecată autorităţile care nu-i permit să vină la şcoală cu o armă. Aceasta pretinde că arma ii este necesară pentru protecţia personală, ea avănd un permis de port-armă pe care l-a obţinut după ce a fost ameninţată de căteva ori de fostul soţ. Femeia consideră că legile actuale ii interzic să beneficieze de dreptul la protecţie. Kevin Starrett, directorul executiv al Federaţiei Armelor de foc din Oregon, a declarat că "dreptul la autoapărare este natural şi nu ar trebui luat!".

SURPRIZĂ! - Pitonul de la baie

O femeie din Marea Britanie era să facă infarct in momentul in care s-a trezit in baie cu un piton de 1,5 m lungime. Leanne Smith (18 ani) se afla in cadă alături de fetiţa ei de 4 luni şi a inceput să ţipe din toţi rărunchii cănd a auzit şarpele şuierănd spre ea şi fetiţă. Femeia şi-a luat copilul in braţe şi a ieşit căt a putut de repede din baie. Apoi, a inchis uşa, după care a sunat la Societatea Regală pentru Prevenirea Violenţei Impotriva Animalelor. Intr-un final, un angajat al organizaţiei a prins pitonul regal, precizănd că acesta a pătruns in casă printr-o conductă de apă.

×
Subiecte în articol: magazin