x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info video & dvd

Info video & dvd

03 Aug 2007   •   00:00

Othello. Probabil una din cele mai nonconformiste ecranizări a faimoasei opere shakespeariene Othello, o poveste plină de gelozie şi răzbunare, il are in rolul principal pe Laurence Fishburne, faimosul Morpheus din Matrix. Inovaţia adusă de regizorul Oliver Parker constă in exagerarea conflictelor dintre personaje şi sexualizarea anumitor scene. Iago (Kenneth Branagh), un personaj malefic şi manipulator mănat de propriile interese, incearcă să-i dovedească lui Othello (Lawrence Fishburne) că soţia acestuia, Desdemona, i-a fost necredincioasă... Această versiune este prima in care partitura lui Othello este interpretată de un actor de culoare, Laurence Fishburne.

Misterele Berlinului. Ajuns la Conferinţa de Pace de la Potsdam, unde liderii Aliaţi se vor intălni ca să hotărască soarta Germaniei infrănte şi a Europei proaspăt eliberate, corespondentul de război

Jake Geismer (George Clooney) este pregătit să preia toată informaţia. Jake nu vizitează pentru prima oară Berlinul. In urmă cu căţiva ani el a coordonat biroul de ştiri din această regiune. Tot aici a trăit şi o poveste de dragoste. Pe măsură ce inaintează in oraşul devastat pe drumul de la aeroport la hotelul din zona americană, toate acestea insă par să se fi petrecut acum o veşnicie.

×
Subiecte în articol: film