x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inna, printre preferaţii Premiilor Muzicale Balcanice 2011.

Inna, printre preferaţii Premiilor Muzicale Balcanice 2011.

02 Iun 2011   •   13:35
Inna, printre preferaţii Premiilor Muzicale Balcanice 2011.

Cea de-a doua editie a Premiilor Muzicale Balcanice 2011, la care Romania este reprezentata de Inna cu piesa 'Sun is up', va fi transmisa de TVR 3 sambata de la ora 21,00. Timp de doua ore telespectatorii din Romania vor avea ocazia sa urmareasca evenimentul ce va avea loc in piata Battenberg din Sofia si sa afle cine va castiga premiile pentru 'Cel mai bun interpret', 'Cea mai buna interpreta', 'Cel mai bun videoclip', 'Cea mai buna trupa' si 'Cel mai bun proiect balcanic'.

Potrivit Agerpres, in competitie, care se anunta foarte puternica, sunt inscrise cele mai bune melodii ale anului 2010 din 11 tari: Albania - Aurela Gace feat Dr Flori & Marsel cu piesa 'Origjinale', Bosnia si Hertegovina - Armin Muzaferija cu piesa 'Vulkani', Bulgaria - Alisia cu piesa 'Tvoya Totalno', Croatia - Colonia cu piesa 'Zavoli Me U Prolazu', Grecia - Elena Paparizou cu piesa 'An Isoun Agapi', Macedonia - Elena Risteska cu piesa 'Sakam Podobro Da Te Pamtam', Muntenegru - Aca Lukas & Dado Polumenta cu piesa 'Sedam Subota', Romania - Inna cu piesa 'Sun is up', Slovenia - Rebeka Dremelj cu piesa 'Carobni Zagrljaj', Serbia - natasa Bekvalac cu piesa 'Dve U Meni' si Turcia - Emre Aydin cu piesa 'Hoscakal.

In cadrul galei, Inna va sustine si un mini-recital. Printre artistii care vor mai fi prezenti se numara trupa Radio Killer, Goran Bregovici cu a sa Wedding & Funeral Orchestra, rockerii turci Manga, dar si Esma Redzepova, considerata regina muzicii tiganesti, nominalizata de doua ori la Premiul Nobel pentru Pace pentru activitatile sale umanitare.

×
Subiecte în articol: muzica premii inna