x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Insula decadentă a unui miliardar excentric

Insula decadentă a unui miliardar excentric

de Sînziana Stancu    |    25 Aug 2011   •   21:00
Insula decadentă a unui miliardar excentric

Torente de alcool, surfing cu modele in pielea goala, salut cu chilotii in vine si amantlacuri de vedete. Cam asa se facea turismul rezervat in exclusi­vitate personalitatilor de pe 'Lista A', pe insula tropicala Necker a excentricului miliardar britanic, lordul Richard Branson, proprietarul companiei 'Virgin', dezvaluie Daily Mail, la cateva zile dupa ce fulgerele unui uragan i-a facut scrum o parte din complexul de resedinte de vacanta.

Paradisul din Necker era terenul ideal unde, departe de ochii lumii, VIP-urile puteau da frau liber oricarui viciu sau comportament non conformist. Acolo a fost si locul unde insusi proprietarul insulei, in ziua nuntii, a fost 'debarcat' in frac si joben direct in imensa piscina de la resedinta sa. Faptele se petreceau in vara anului 1989. Nimeni nu a mai observat atunci cum era imbracata mireasa, Joan Templeman. Dar 'gluma' tipica a lui Branson este salutul pe care il adreseaza oaspetilor la plecare. Apare in port, isi da pantalonii jos, se intoarce cu spatele la oaspetii care urca in ambarcatiunile lor, iar cand aceastea dau sa porneasca din port, le agita fundul gol in semn de ramas bun, ca un pusti obraznic si prost crescut. De curand, Branson a fost fotografiat gol, mer­gand pe insula cu un fotomodel tot nud, in spate. Iar cand i-a sarit in ajutor actritei din Titanic, Kate Winslet, care ii scosese mama din casa in flacari, Branson a spus singur ca a venit spre ele in pielea goala... Dar excentricul miliardar are mare noroc cu Joan, care e o sotie toleranta si cu picioarele pe pamant si care i-a iertat multe pana acum.

Branson a impamantenit pe insula lui si 'luna de miere', dar si 'luna de divort'. Astfel, acolo si-au petrecut luna de miere, in 1993, actrita Geena Davis si regizorul Renny Harlin, tot acolo si-a adus sotia, pe Cindy, si Kevin Costner, in timp ce fosta sotie a lui Paul McCarney, Heather Mills, a petrecut acolo 'luna de divort, cu vreo 20 de prieteni 'invitati'. Pe Necker a flirtat chiar fiul lui Branson, Sam cu celebrul fotomodel Kate Moss. Figura a tinut, chiar daca ea e mai matre decat el cu 11 ani. Au plecat impreuna de-acolo si s-au dus apoi mai la racoare, in Alpi.

Alti oaspeti de vaza au tinut-o in petreceri 'late'. Robert de Niro a petrecut pe cinste acolo, iar Mariah Carey a flirtat cu gazda contra unui 'supliment' de rom. Si asa mai departe ... 'tipic Richard', cum obisnuieste sa spuna Joan despre excentricul ei sot.

×
Subiecte în articol: fun