x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Intoarcerea capcaunului: Shrek 2

Intoarcerea capcaunului: Shrek 2

16 Dec 2004   •   00:00

VIDEO & DVD
Din 20 decembrie, capcaunul tau preferat se intoarce in "Shrek 2", cea mai tare comedie a tuturor timpurilor. Shrek, Fiona si Donkey au parte de noi aventuri cand in scena intra socrii, un Fat-Frumos, dar cam tantalau, o zana buna cu intentii rele si Puss In Boots, o felina feroce in spatele careia se ascunde nimeni altul decat Antonio Banderas. Toti traiesc "la vida loca" in aceasta inspirata continuare a aventurii.

Ordinea fireasca a unui basm este intrerupta in partea a doua a castigatorului premiului Oscar - Shrek - in care Shrek, Fiona si magarul Donkey au parte de noi aventuri alaturi de alte personaje cunoscute din basme.

Dupa ce s-a batut cu dragonita incendiara si cu diabolicul Lord Farquaad pentru a castiga mana Printesei Fiona, Shrek se confrunta cu o noua provocare: intalnirea cu socrii.

Shrek si Fiona se intorc deci din luna de miere si gasesc o invitatie de la parintii Fionei, Regele si Regina Tinutului Foarte Foarte Indepartat.

Toti locuitorii Tinutului Foarte Foarte Indepartat asteapta cu nerabdare intoarcerea Printesei lor si parintii organizeaza pentru asta o petrecere fastuoasa cu 6000 de invitati.

Dar nimeni nu se asteapta la ceea ce vor vedea de fapt: un ginere capcaun, iar fetita lor schimbata ... cam mult!

Alegerea Fionei a intors pe dos planurile tatalui ei, iar acesta nu renunta usor. Ideea lui despre " a trai fericit pana la adanci batranete" nu il include pe Shrek alaturi de Fiona.

Ce mai...un basm iesit din tipare, care te va face sa razi in hohote!

Daca vreti sa castigati un DVD cu aventurile celebrului capcaun nu aveti decat sa participati la concursul SMS organizat de Prooptiki si Jurnalul National. Premii: DVD-uri Shrek si Shrek 2.
  • SUPORT: VHS si DVD
  • AN: 2004
  • GENUL: Animatie
  • REGIE: Andrew Adamson
  • VOCI: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas

    SALVATI SOLDATUL RYAN
    Apreciat de critici si public, "Salvati soldatul Ryan", regizat de Steven Spielberg, e un film care a avut un impact profund in toata lumea. Castigator a cinci premii Oscar, filmul spune povestea Zilei Z prin ochii unui pluton de soldati. Capitanul John Miller (Tom Hanks) trebuie sa-si duca oamenii in spatele liniilor inamice, pentru a-l gasi pe soldatul James Ryan, ai carui trei frati au fost ucisi.

    CE-MI DORESC DE CRACIUN
    Daca adolescentul Ethan si surioara lui, Hallie, ar trece pe lista de Craciun toate jucariile la care viseaza, tot nu ar insemna nimic pe langa ceea ce isi doresc de fapt. Cei doi vor un miracol - vor ca parintii lor divortati sa fie din nou impreuna. Cu umor si candoare, filmul va ofera tot ce v-ati putea dori de la un film de familie. Deci care e planul? Ho-ho-ho! Va asteapta o mare surpriza!

    MAX
    Arta + politica = putere!. Acesta este mesajul filmului "Max", cu John Cusack in rolul principal. "Max" este povestea unui tanar artist pe nume Adolf Hitler (Noah Taylor) si relatia sa cu un negustor de obiecte de arta si profesor evreu, Max Rothman (John Cusack). Pe masura ce incercarile fostului soldat din Primul Razboi Mondial de a invata arta dau gres, necorespunzand aspiratiilor sale, preocuparile lui Hitler se indreapta catre altceva... catre ura fata de evrei si viitorul Germaniei. Este posibil ca esecul cuiva in a preda arta sa fie cheia terorii ce va avea sa urmeze? O poveste fictiva care se inspira din faptul ca Hitler a cochetat in tineretile sale cu pictura de inspiratie clasica, "Max" este un film care contine o miraculoasa lectie de istorie si un raspuns la o intrebare retorica, grava: Oare Holocaustul nu ar fi existat daca Hitler nu ar fi incetat sa picteze? Un film halucinant.
  • SUPORT: VHS si DVD
  • AN: 2002
  • GEN: drama
  • REGIA: Menno Meyjes
  • SCENARIU: Menno Meyjes
  • CU:John Cusack, Noah Taylor, Leelee Sobieski, Molly Parker
  • ×
    Subiecte în articol: shrek