x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Intrigi de culise

Intrigi de culise

24 Aug 2007   •   00:00

Comedie cu adolescenţi:Tracy Tumblad, o fată cu păr mare şi cu o inimă şi mai mare, are o singură pasiune - dansul. Visul ei este să apară in "The Corny Collins Show", in cea mai hippy petrecere dance de la TV.

Tracy Tumblad, o fată cu păr mare şi cu o inimă şi mai mare, are o singură pasiune - dansul. Visul ei este să apară in "The Corny Collins Show", in cea mai hippy petrecere dance de la TV. Tracy (Nikki Blonsky) pare că se potriveşte perfect pentru spectacol, cu excepţia unei probleme nu chiar minore - nu se potriveşte deloc. Silueta sa mare a separat-o mereu de mulţime, lucru care ii este amintit adesea de către mama sa iubitoare şi cel puţin plinuţă, Edna (John Travolta). Acest lucru nu o opreşte pe Tracy, deoarece fata ştie un lucru şi acela este că ea a fost născută ca să danseze. După cum ii spune tatăl ei Wilbur (Christopher Walken): "Incearcă! Trebuie să te găndeşti la lucruri mari ca să fii mare...".

SENZAŢIE. Cănd Corny Collins (James Masden) o vede dansănd in liceul ei, Tracy căştigă un loc in spectacolul lui şi devine instant o adevărată senzaţie, spre măhnirea prinţesei spectacolului, Amber Von Tussle, şi a ticăloasei ei mame, Velma (Michelle Pfeiffer), care conduce postul de televiziune WYZT. Mai rău pentru Amber este faptul că nu doar publicul o place pe fata cea nouă: iubitul lui Amber, Link Larkin, pare să se fi indrăgostit brusc de farmecul lui Tracy. Totul devine foarte personal, pe măsură ce o vrajbă amară apare intre fete, in timp ce concurează pentru răvnita coroană "Miss Teenage Hairspray".

PEDEAPSĂ. La şcoală, o pedeapsă dată de o profesoară şi sprăncenele ridicate cauzate de relaţia dintre cea mai bună prietenă a ei, Penny Pingleton, şi Seaweed ii deschid ochii lui Tracy in legătură cu o altă mare problemă, mai mare decăt ultima nebunie a dansului sau cea mai tare coafură - inegalitatea rasială. Fata conduce un marş alături de Motormouth Maybelle (Queen Latifah) pentru lupta impotriva segregării rasiale şi se alege cu un mandat de arestare, in schimb. Tracy este bătută şi ajunge in pivniţa celei mai bune prietene a ei, Penny. Oare norocul lui Tracy a ajuns la sfărşit? Va rata ea finala de dans impotriva lui Amber şi va pierde titlul de "Miss Hairspray" sau va cănta şi dansa din toate puterile pentru a ieşi din incurcătură, din nou?


Video & DVD

O FEMEIE DREPT RĂSPLATĂ. Wayne "Mad Dog" Dobie, un fotograf al poliţiei cam timid, ii salvează viaţa intr-o zi şefului mafiot Frank Milo. Ca răsplată,

Frank vrea să fie prietenul lui Wayne, oferindu-i totodată compania lui Glory, una din agajatele sale. Wayne se găseşte acum intr-o situaţie dificilă, neştiind dacă să accepte sau nu favorurile unui mafiot.

An: 1993

Suport: DVD

Gen: Comedie

Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Bill Murray

Regia: John McNaughton

OASE FRAGILE. Un spital de copii este pe cale să fie abandonat, doar căţiva copii şi personalul necesar fiind incă aici. Asistenta din tura de noapte este ingrozită de ciudăţeniile pe care nu le inţelege, aşa că pleacă. In locul ei vine Amy Nicholls, care este urmărită de un eveniment neplăcut din trecut. Ea se ataşează de o fetiţă orfană, Maggie, grav bolnavă, şi impreună cu aceasta incepe să dezlege misterul evenimentelor stranii care au loc in spital. La inceput nimeni nu o ia in seamă, toţi preferănd să inchidă ochii, dar perseverenţa ei ii pune in faţă adevărului, aşa că acum trebuie să coopereze toţi pentru a scăpa copiii şi chiar să-şi salveze vieţile.

An: 2005

Suport: DVD

Gen: Thriller/Horror

Cu: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Elena Anaya, Yasmine Murphy, Gemma Jones

Regia: Jaume Balagueró

×
Subiecte în articol: film tracy