x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iulia Fratila ajuta copiii nevoiasi

Iulia Fratila ajuta copiii nevoiasi

de Adriana V. Paduraru    |    24 Mar 2006   •   00:00
Iulia Fratila ajuta copiii nevoiasi
MONDEN
Pentru ca avea mult timp liber de cand a renuntat la emisiunea Pro Sport Show de la Prima TV, Iulia Fratila a hotarat sa participe la o campanie umanitara. "Dupa sesiunea de examene de la master din februarie, am vazut ca am destul de mult timp liber. Asa ca am decis sa ma implic intr-un proiect umanitar, deoarece am vizitat cateva locuri din tara, unde am vazut copilasi care nu pot merge la scoala sau, daca merg, n-au o carte sau n-au cu ce se imbraca si nici ce incalta. Tocmai de aceea mi-am zis sa fac ceva pentru acesti napas-tuiti", a spus Iulia. Prin urmare, alaturi de oamenii de la organizatia World Vision Romania a incercat sa le usureze intr-un fel viata acestor micuti, care n-au parte de o copilarie fericita.

"Am avut ocazia sa vad cu ochii mei problemele cu care se confrunta oamenii din mediul rural, dar si scolile si gradinitele pe care World Vision le-a renovat impreuna cu comunitatea", a adaugat vedeta Prima TV. Oficial, campania va demara la sfarsitul acestei luni.

Parfait Malonga, vrajitorul din "Aye"

DJ Tom Boxer a filmat videoclipul melodiei "Aye", aflata pe albumul - "Tom Boxer prezinta dance". Cum refrenul cantecului este o veche incantatie africana, DJ-ul scolit la Londra s-a gandit ca personajul negativ sa fie interpretat de Parfait Malonga. Asa se face ca fostul prezentator al emisiunii "Fotbal la Maxx" s-a transformat in vrajitorul cel rau. "Filmarile au fost foarte amuzante, s-a ras tot timpul, iar Malonga s-a descurcat extraordinar. S-a vazut ca are experienta, deoarece nu s-a fastacit deloc in fata camerelor de luat vederi", ne-a declarat Boxer. (Adrian Vaduva)

×