x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iulia Fratila pleaca cu Steaua la Berlin

Iulia Fratila pleaca cu Steaua la Berlin

de Adriana V. Paduraru    |    18 Noi 2005   •   00:00
Iulia Fratila pleaca cu Steaua la Berlin
MONDEN
Iulia Fratila pleaca cu Steaua la Berlin

Prezentatoarea emisiunii Pro Sport Show de la Prima TV, Iulia Fratila, este cunoscuta drept o stelista infocata. De aceea n-ar mira pe nimeni daca v-am spune ca va pleca la 15 decembrie impreuna cu un grup de prieteni la Berlin, pentru a sustine echipa favorita la meciul din grupele Cupei UEFA, cu Herta Berlin.

Blondina din Prima isi va lua fularul cu insemnele si culorile campioanei Romaniei, nu insa si repertoriul de incurajari. "Ultima data, am fost la meciul cu Rapid si duelul dintre galerii a fost unul foarte violent. Mi-a ajuns o astfel de experienta. Asa ca o sa fiu cumintica. Nu o sa strig nimic, pentru ca nu stiu cum o sa reactioneze suporterii germani", a declarat Iulia.

Pe drumul de intoarcere, prezentatoarea si prietenii sai se vor opri undeva prin Austria. "Cine vrea sa schieze va merge la schi. Cine vrea sa se plimbe se va plimba. Acesta ne este programul, unul de voie", a explicat ea. Oricum, este sigur ca se va ajunge in tara in apropierea Craciunului, la 20 decembrie. In ceea ce-l priveste pe Mos, Iulia nu s-a gandit inca ce ar dori sa-i aduca. Mai are insa destul timp pana atunci sa se hotarasca.

Parlament gata de lansare

In sfarsit o veste buna pentru fanii formatiei Parlament: albumul la care cei cinci rockeri lucreaza de aproape 1 an este, in sfarsit, gata. "Noi ne-am facut treaba. Acum totul depinde de cei de la casa de discuri.

Ei sunt cei care vor stabili ziua in care LP-ul isi va face aparitia pe piata", ne-a declarat Pepino, liderul trupei. De asemenea, inaintea de lansarea oficiala a albumului, trebuie alese piesele care vor beneficia de videoclip.

"Noi vom veni cu niste propuneri, reprezentantii casei de discuri cu altele, insa intr-un final vom ajunge cu siguranta la un compromis care sa ne satisfaca pe toti", a incheiat Pepino. (A.V.)

Anca Badiu are un nou antrenor

De curand, frumoasa componenta a trupei Class, Anca Badiu, are un nou antrenor de fitness. Artista a luat aceasta decizie o data cu schimbarea salii de antrenament. "Am vrut sa merg la o sala care sa fie mai aproape de casa, pentru a-mi petrece mai mult timp la antrenament. Aici am gasit un nou instructor care mi-a facut un program diferit de cel cu care eram obisnuita. Tocmai de aceea in prima saptamana am facut febra musculara", ne-a spus Anca. (A.V.)

Connect-R a racit la filmari

Nu de putine ori se intampla ca lucrurile sa ia o intorsatura neplacuta tocmai atunci cand te astepti mai putin. La fel i s-a intamplat si rapper-ului Connect-R, component al trupei R.A.C.L.A. In timpul filmarilor la videoclipul piesei "Spune-mi cine", unde face duet cu Simona Nae, cantaretul s-a ales cu o raceala zdravana. "Noi trebuia sa cantam in timp ce ploaia cadea asupra noastra. Era vorba de una creata artificial, insa dupa cateva ore de stat sub picaturile acelea reci am fost cuprins de guturai. Dupa ce s-au terminat filmarile si am ajuns acasa nu mai eram bun de nimic. Mi-am facut o cana de ceai si cateva zile n-am mai parasit patul", ne-a povestit hip-hopper-ul. (Adrian Vaduva)
×